Frisering, done

Idag efter att jag och Sofia travat till Kallesvängen och tillbaka på sandvägarna så svampade jag av Joey, det var uppskattat hade egentligen velat spola av honom för han svettas för ingenting(!) och eftersom att vi idag travad på rätt bra och i gassande sol så såg han redan ut som att han va avsvampad hahah. Men iallafall vattnet va slut så kunde bara få tag i lite.
Sen fick han torka medans jag smorde tränset och sen friserade jag benen,hovarna,öronen,hakan,svansen och bakom öronen Nu ser han välvårdad ut!

Ikväll sover Sofia här och just nu är Jossan här med, ska gå till dom snart :) Imorrn ska jag och S upp tidigt och rida innan det blir för varmt, när värmen slår till ska vi troligen bada och steka någontanns (y)[ här skulle de varit en bild på min fina ponny men Sofia håller på med min mobil ]


Repris från arkivet

My bad

Förlåt för att jag är seg som en kossa på att blogga men bloggar typ när pappas laptop e hemma, och de e  en jobbdator så.. hehe men när jag får min Macbook då jävlar! :)

Den senaste veckan har jag ridit igång Joey, imorgon ska jag trava på rätt friskt med honom men ingen galopp än.
På söndag ska jag galoppera nån galopp, sen får jag se när jag får in en vilodag till honom vi fortsätter igång sättningen nästa vecka också för v.32 är det ridläger mån-fre och v.33 så ska vi tävla på lördagen så han måste vara i form tills dess. Han måste vara igång satt ordentligt!

Igår blev han skodd så det är jävligt nirr, jag är helt slut efter stallet vad gör ni på dagarna och hur gör ni för att hålla igång utan att bli utmattad?

Imorgon så ska jag och min älskade Sofia åka moppe till Arninge och köpa ett lager med kakor,saft,godis och aa typ de :p till ridlägret och igångsättnings veckan som kommer ska bli mysigt, sen drar vi till stallet och rider :)

Ha en bra sommar på er fina läsare!En bild ifrån dagen, är skitful och smutsig men vafan den bjuder jag på ;)

Ha galen? Yes

Jag vill ha aaaallllt, nej men mycket.
här är några saker:

GPA evolution
Rockl winter&vanliga vantar
JW tygskodda ridbyxor
KL dunväst
KL bomber jacket
Reflex skrittäcke
Jodphurs
Kl mössa
Pannlampa ifrån cykelringen
Veredus skydd
Pälsglans
KL strumpor
Piké tröja av nått slag
Klubb jacka
Klubb skrittäcke
Klubbmjukisbyxor
Klubbmjukiströja
Systemkamera

Mycket vill man ha här i världen.

Secreteriat

Han ler åt fruktan och känner icke förfäran, Han ryggar inte tillbaka för svärd. Han kan icke styra sig, när basunen har ljudit.

Cut Cut Cut

Klippte naglarna igår och känner mig sjukt typ naken?
Jag tycker att det är så jävla obehagligt men man måste. Kan inte ha gamla naglar heller ;)

Vette fan vad jag ska göra idag, pallar inte att ha n till dag som igår. Jag gjorde inte ett skit o de va så tråkigt att ja nästan började grina! Fyfan.Dagens roliga sak, typ enda? kan ju hoppas på mer skojj!

Solen skiner! Så vare svinkallt ..

Jättetaggad på att sola o bada, så är det svinkallt så vill jag verkligen tävla men ponnyn har bete, o så vill jag otroligt mega gärna gå på Grönan, men då vill pappa också och han e inte hemma -.-' Fast ja e lite feg hehe, så åker inga karuseller som e högt upp i luften(fritt fall, jetline,vilda musen) har prövat men de va hemskt, eller har inte prövat Fritt fall och de vill jag ALDRIG.

Min favorit attraktion är lätt pop-expressen kan åka hur mk som helst!
Vad är din favorit?

Super Sugen!

Ja som rubriken tyder så är jag sjukt sugen på att ... tävlaa, ha tittat runt lite och hittat några tävlingar men vi får se hur det blir. Först är det ju ridläger v. 32
Jag är sugen på att sitta på Joey när han är taggad, när han riktigt använder bakbenen och ligger på på bettet.
Sitter och tittar på filmer ifrån tävlingar när han har varit så tex på Edsbro och Täby ryttarcenter, när han bara hoppar av så sjukligt stort!

Tror jag ska dra mig upp till stallet imorrn och pyssla, saknar älsklingen dessutom ska det väl inte vara så trevligt väder så det passar sig

Munsboro Martin Joe

Here comes the clouds.

Tjenis bloggen!
De va ett tag sen, har inte varit inne så mycket på datorn. Men nu är det ju så jävla dåligt väder och jag har bajs tråkigt.
Fast idag har mamma o jag varit nere i centrum och shoppat lite. Det blev ett par hängselbyxor(shorts) hahah skit coola! Ett randigt linne och en randig magtröja, igår köpte jag en grå hatt också.

Måste ta mig tid till att lägga upp lite roliga bilder, ska bara fota lite först också ;)
Men aa, har haft fullt upp med att fixa i stallet, göra Joey snygg och fixa hans box och utrustning.

Nu blire en snabbresa till Arninge

It´s getting hot in here!

Sommar, värme, brända ben/fötter, ponny, viking line, blåbär,smultron, måla balkong, läsa
sweeet så har mitt lov varit hittils fullspäckat!

Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0