DoubleCJ

Ska starta en blogg med min kompis Jessica snart, www.Doublecj.blogg.se där hittar ni mig ifall jag inte kan logga in här nått mer efter detta inlägg.

Usch

Är så arg och irriterad på hotmail som inte funkar som jag vill och för att blogg.se är dumma i huvudet när man ska byta tillbaka sin e-post efter att man bytt en gång. Då funkar inte det, så jag kommer kanske inte kunna logga in efter det här så att ni vet.

Pretty picture!

Den här bilden är lite fel fokuserad men jag gillar den verkligen, kommer inte ihåg vem det var som tog den men måste säga att personen är väldigt duktig på ögonblicksbilder!

Dagens köp

Eftersom att jag alltid har en sånn jävla tur när jag ska handla så fanns självklart inte de föremål jag vill ha. Så detta fick jag med mig hem

 

Min hästönskelista

Visst vill man alltid ha saker hela tiden, men de nödvändiga sakerna jag behöver i hästväg just nu är dessa, sen finns det en hel del andra saker jag behöver till höstens vardag så som strumpor, varma tröjor osv. Men detta skulle behövas de kommande 2 månaderna
 

Frågestund!

Tänkte att det var ett bra tag sen jag hade en frågestund, kanske någon som har en fråga så nu kör vi :)

Joey 25/8

Idag red jag och Joeygull ut barbacka med Sofia/Martin och Elisa/Charlie, vi red åt höger och höll tempo men körde inte slut på dom. Jag arbetade lite med hans form men släppte det rätt snabbt då han var med på noterna och jag var rätt nöjd. Vi skulle ju ändå ta det lugnt eftersom att jag antar att han också hade lite träningsvärk efter gårdagens bravader. Hjärtat var jättegullig och knorrade på mig och mötte mig i hagen, blev helt varm inombords. Sen var han kelig och gosig hela tiden när jag var på marken. Han är verkligen den finaste ponnyn jag någonsin träffat, en sån mäktig personlighet. Blir helt salig och vill bara vara med honom och känna hans värme, päls och doft när jag tänker på hur mycket han betyder för mig. Snart 5 år.. helt sjukt va tiden går fort när man har roligt!
 

Ragna träningen 24/8-12

Hade hoppträning för Ragna Erlandsson i fredags och det var toppen kul trots att regnet vräkte ner. Joey är tjock, inte i form, har inte hoppa hoppat på länge, det var nytt tyngre underlag och han ogillar när det regnar sådär mycket ( jag blir mindre fokuserad och underlaget blir ännuuuuu tyngre ) men ändå hoppade vi LA och jag är så nöjd över oss båda. Har träningsvärk i vaderna idag kan jag tala om hehe ;) Jag måste också träna mig lite, ska ligga i dom här 2 veckorna innan LB:n på Årsta så att vi har nån chans iallafall haha.

Tävlingar framöver

Dessa 3 tävlingar ligger och väntar på mig nu i September, blir 3 helger i rad så nu får jag och Joey komma ut och mysa på banorna igen! SOM jag har längtat kan ja ju säga :)

Vi lever alla med känslan att falla

Idag red jag och Joeygull ut med Felicia/Martin och Mimmi/Tommie.
Vi red till vänster och det var full rulle på pållarna kan jag ju säga, Joey drog iväg i full kareta upp för en av backarna, Martin bockade som en galning och Tommie tappade kontrollen HELT över sin kropp när han skulle kicka bakut, slänga sig åt sidan och bocka? hahah kul var det iallafall. Min gullehäst charmar mig bara mer och mer för varje dag, möter en i hagen, lyssnar på vad man säger, gosar och när jag och Felicia gick på den stora grusvägen påväg till bussen så ser man hagen, så jag ropade på Joey utan någon förväntan på att han skulle reagera. Men visst gjorde han det! Han tittade upp mot vägen och stog och stirrade ett bra tag, blev lite glad haha.
Nu ska jag göra lite samtal. duscha och sen gå till min blonda favorit.

Morgonpigg? njaa

Är uppe iallafall, klev till sluuuut upp 9:05. Skulle gått upp betydligt mycket tidigare. Klädde på mig och gick ner till centrum för att handla, nu sitter jag framför datorn hemma i sängen och äter frukost. Snart hämtar Mats och Felicia mig så drar vi till stallet och rider lite :)

livet och all annan mysig skit

Mår som en kratta, är rädd, ledsen och trasig hela jag. Har haft mitt stöd men nu kommer det jag avskyr mest igen. Förändring, den är påväg och min ångest känns mer än någonsin. Tankarna som svävar i mitt huvud är tankar jag inte trodde att jag någonsin skulle tänka.

Framtiden

Tanken på framtiden skrämmer mig, gör mig orolig, ledsen och allmänt deppig.
Tanken på framtiden gör mig också förväntansfull, men den förväntan som finns dras ner utav de andra känslorna.
Det ända jag kan göra är att
tro på att det kommer bli bra,
hoppas att allt kommer lösa sig och
hålla tummarna för att kärleken vinner

Världens bästa pojkvän

Jag ber om ursäkt till alla er tjejer där ute för att jag råkat ta beslag på världens bästa pojkvän. Idag har han gått upp tidigt(vilket han ogillar)
och haft tråkigt när han följt med mig till tandläkaren. Han har kramat, hållit i handen och försökt muntra upp mig. Han höll mig i handen under hela tiden jag satt i tandläkarstolen. ( Det gick fort smidigt och enkelt idag! ) Sen höll han i mig då jag var rätt drogad, så att jag kunde gå till och från bilen. När vi kom hem la han mig i sängen och lät mig sova i 1 h och 40min utan att gnälla. När jag vaknade hjälpte han mig ta mitt p-piller och gick ner för att handla det som saknas till middagen som han ska laga åt mig. Han skämmer verkligen bort mig! Så himla fin och snäll, älskar honom verkligen. ( Lika mycket som Joey, förstår ni då? men skvallra inte till Joeygull för då blir han ledsen i själen.. )

Mys måndag

Gick upp i god tid imorse för att göra mig iordning och fixa hos pappa, flyttar till mamma idag. Sen begav jag mig hem till mamma för att lämna lite saker, och vidare ner till centrum för att möta pojkvännens syster. Vi tog en fika på Espresso House och myste galet, snackade, chillade lite vid fontänen och hemma hos deras pappa. Strax innan 3 gick vi för att hämta deras andra syster Elin som går i Byäng och jag passade på att hälsa på lite personal. Bland annat min förra mentor och rektorn, han hälsa lite på fritidslärare och kiosk personal.
Om en timme ska jag,mor och far på middag hos mormor. Ska få se deras nya lägenhet i Hägernäs strand. Är nog toppenfin kan jag tänka mig.
Imorgon är det tandläkaren som gäller, hoppas det går bra fick lite mer lugnande den här gången som jag ska tvinga ner innan.

Joey 19 augusti 2012

Idag åkte jag upp till Joey runt 14. Mötte Hanna och Mimmzan i stallet, dom skulle hälsa på och det var jättemysigt. Gick runt och kollade på hästarna i hagen, dom fotade lite och så blev det lite historier. 
Sen gjorde jag iordning gullehästen och körde ett intensivpass på 30min på ridbanan. Arbetade mycket med formen och körde lite skänkelvikningar och öppnor i trav och galopp. Det nya underlaget uppskattades inte utav Joey då han tyckte det var tungt och varmt (solen låg på) så jag fick kämpa lite med att han skulle koncentrera sig på uppgiften. Båda blev helt slut och svettades som grisar. Han gnäggade när jag skulle gå från hagen så då kunde jag inte låta bli och stanna och fota lite, då blev han gäspig :)
 
Så skönt att få vara med pållen. Han är allt bra fin han.
 

Tävlingsplanering med pappa

Sitter hemma hos pappa och planerar lite tävlingar. Det blev mycket på en och samma gång typ 3-4 helger i rad, så måste bli planering.
Blir slitit för både mig, ponny och pappa. Plus en jävla massa pengar, så vi får se hur vi gör. Är både allsvenskan div 2 och en LA jag vill hinna med :/

Just saying

När tillräckligt många tycker att man gör nya misstag hela tiden, så slutar man palla bry sig. Inte för att man inte älskar dom, men för att dom kräver för mycket av en. Hela tiden ska man vara perfekt, men vet ni? Jag är inte perfekt så det var ju synd, och inte är jag ledsen för det heller. Jag tycker att jag duger och det passar fint för mig. Sen om jag inte duger för dig, då var ju det synd.
En sak jag verkligen inte uppskattar här i världen, är folk som överdriver.

16 augusti 2012

Har varit hemma sjuk idag, halsbrännan har lättat lite och är nu "bara" halsont. Huvudvärken ligger på lur, sitter och kollar på film och pratar i telefon. Ska snart hoppa in i duschen. Sen runt 4-5 ska jag bege mig mot Täby centrum, träffa min love och seen kanske stor handla me pappa vi får se

aj, det känns lite nu

Ligger hemma och myser i soffan, har precis vaknat efter att ha sovit en timme. Mått riktigt kasst idag, halsbränna som kom redan igår och huvudvärk som hållit i sig hela dagen. Vill bara må bäst nu känner jag. Någon som vill ta min halsbränna och gå?
Tror jag måste ta det lite lugnt, har stressat för mycket på senaste tiden så då kommer skiten menmen..

Jag vill ha en stor varm lurvig basmekram av min ponny

Frågan är

om man kan ogilla livet mer än vad jag gör nu.
Allt är åt skogen, antar att jag förtjänar det?

Once opon a time

Har haft tjejmys med mig själv, ätit choklad, vågat håret och målat naglarna. Blev fransk manikyr med några silvriga och ljus rosa stenar.
Ska kolla lite Weeds medan dom torkar så att jag kan sätta på sista skyddslaret.
Har ju haft roligare kvällar, men jag bli förhoppningsvis fin iallafall :p

Ändrade planer och sånt kul

Ska chilla hemma ikväll, käkar middag( rester = party .. (N) ) Sen ska jag väl spela Sims 3, kanske kolla på Weeds och bara vara allmänt seg här hemma i sängen. Kanske rör mig till köket för att ta mig ett glas saft och nån chokladbit.
Party fredaaag

The day

Idag vaknade jag och gosade med boyfriend, pappa hämtade mig hos honom vid 12 sen åkte jag och papsi och köpte hårtoning och käkade Kina mat och pratade, riktigt mysigt.
Nu har jag pockat fram lite kläder för helgen ( jag planerar hehehe ) tror jag ska packa lite till pappa också, flyttar dit på söndag eller måndag.
Ska hoppa in i duschen och hjälpa till med maten, sen åka till Christoffer så ska vi titta på film :)

gästbloggar lite!

tjeenatjeena! tänkte skriva om min och ciccis dag om vad nu egentligen hände. vi kollade på 1 utav de tre filmerna för den andra skivan ville inte hänga med... men så vi fixade våra naglar och har bara myst genom alla timmar som bara har sprungit förbi. sen åt vi lite middag och nu sitter vi här! cicci ska snart till sin loverboy och jag ska hem! 
 
ni alla som läser hennes blogg får ha det så bra, hörs någon annan gång! puss
 

Jessica Marie Palm

Idag ska dagen spenderas med världens finaste Jessica!
Eftersom att väderprognosen sa att det ska renga hela dagen så bestämde vi oss för igår att vi ska ha en myskväll inne med saft, godis och transformers( Jessica är galen i dom filmerna, själv har jag inte sett mer än 20min av första)
Hon kommer vid halv 1 så ska fräscha till mig lite innan :)
 
 

Bildbomb från den senaste tiden

Hårplaner sensommar 2012

Funderar på hur jag vill fixa håret..
Det lutar åt att klippa bort allt slitet, klippa snedlugg och kanske tona håret brun/svart.
Vad tror ni om det? Skulle jag passa i det eller har någon nått annat förslag?
Tar GÄRNA emot alla slags förslag och åsikter :)

Den akuta önskelistan

Jag har otroligt mycket jag vill ha och inga pengar. Men här kommer den "akuta" önskelistan.
 
- Klippa mig + kanske tona håret mörkt igen
- Svart väska med gulddetaljer
- Tävlingskavaj
- Mascara
- En tröja på bikbok och en skjorta på Hm
- Bh:ar, trosor och strumpor på Hm
- Guldsmycken
- Tjocktröja
 
 

Dagens köp!

Jag beställde en skinnjacka ifrån Hm för några veckor sen, igår kom den och självklart var den för liten. Jag gick ner i butiken för att se om dom hade kommit in och visst hade dom det, provade en storlek större än vad jag har och den var också kort i armarna. Beslutade mig för att lämna tillbaka jackan och så köpte jag en ny på Diabléss. En svart skinnjacka med gulddetaljer så nu måste jag införskaffa guldiga smycken och en väska med guldspännen.

7 augusti 2012

Ligger och myser i sängen, har precis duschat och gjort mig fräsch.
Väntar på att Christoffer ska komma hit, sen ska vi ha Sagan om ringen marathon. Har inte sätt någon av filmerna så ska bli spännande och kul :)

Tandläkaren, besök 1

Ska nog inte skriva så mycket då jag fick lugnande piller från tandläkaren och enligt min mamma och bror är jag fortfarande en aning hög. Har lagat 1 hål nu iallafall, det största. Fick lugnande piller, bedövningssalva och bedövning 2 gånger under lagningen. Säger rätt mycket om hur obehagligt jag tycker att det är. Stackars Christoffer fick stå ut med att få sin hand sönder klämd. Nu tvingar min mor mig att sova lite, sen ska vi hämta ut min jacka på posten!!!
Ikväll ska jag och älsklingen ha Sagan om ringen marathon, myyys.
Måste köpa spotify och så ska jag prata med pappa om ifall jag kan få klippa mig.

Livrädd tjej

Imorgon ska jag till tandläkarbesök nr 1 i augusti. Sen är det andra den 21:a.
Är verkligen livrädd, ska laga massa hål och bedövas och det kommer att ila och göra så ont att jag har haft ångest i 2 veckor redan. Hoppas verkligen att jag inte lider.

Felet? Jag antagligen.

Jag ger och ger, får inget tillbaka. Jag försöker allt vad jag kan och mer än vad jag orkar, men ingen ser.
Allt jag gör är fel, jag frågar mig själv vad är felet? Kom fram till att det uppenbarligen är jag.
Sorry om du är en del av mitt liv, isåfall har jag väl gjort nått dåligt,fel eller inget alls mot dig. ( Om man inte gör nått alls anses det vara fel också )
Jag är trött på att jag är den ända som ska försöka. I vissa fall har jag försökt i flera år, under hela tiden man känt varandra, och nu när man inte lägger lika mycket uppmärksamhet på vederbörande, då gör jag alla möjliga sorters fel. Under dessa år jag har försökt har jag inte fått speciellt mycket tillbaka.
 
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0