25 juli 2012

Vaknade upp hos Christoffer, vi drog med hans småsystrar Elin och Alva till stranden och badade och åt glass. Sen kom hans andra syster Sofia också. När vi kom hem spelade jag och Elin ett spel och Sofia och Alva kollade på. Jag tog en dusch och sen drog jag, Sofia och Christoffer hem till deras faster. Där myste vi och pratade en hel del, fick höra massa roliga historier och minnen verkligen jättemysigt! En del filmklipp och kort blev det också hahah. Sen käkade vi på en liten lokal restaurang och så gick vi upp en stund igen innan vi drog oss hemåt. Blev en hel del deeptalk på hemvägen. Nu ska jag lägga mig så att jag är lite pigg till Grönan imorrn :)

Sorry

Fixar dagen no 1!

Idag vaknade jag upp hos min fina pojkvän, sen vid 14 hämtade min mor och far mig och vi åkte till min underbara ponny. Väl där uppe, så snackade jag med Sara och Lovisa. Sen drog jag igång och skurade klart boxen, tog in hästen som villigt mötte mig i hagen till min stora förvåning! Tror till och med att han var glad att se mig, alltid kul när man blir överaskad :)
Väl inne så ryktade jag honom, klippte hovskägg och kronrand, bakom öronen, under hakan, svansen och ryckte man och pannlugg. Sen blev det tvättning av mule och insmorning utav den. Och sist men inte minst en välbehövlig dusch, sen betade pappa honom åt mig medans jag smorde sadel,träns och skor. Innan jag släppte ut trollet så fick han massa flugspray på sig. Det första han gör när jag vänder ryggen till är ju självklart att rulla sig ;)
 
Nu har jag tagit en riktigt fräsch dusch, ska käka och sen försöka tvätta lite och kanske träffa Christoffer.

You better run better run, faster than my bullet

Tänkte efter lite, och om 6 månader så är det dagen före dopparedagen. Så om 6 månader och 1 dag så är det julafton.
Meeeenmen, nu ska vi tänka på den gosiga sommaren. 'Host' För det har ju inte regnat hela dagen eller så.
Jag har spenderat dagen med Felicia, vi har shoppat och myst. Hon drog precis så snart ska jag åka hem till Christoffer. 
Jag fick med mig en svart spetströja från bikbok, en jävla massa hårsnoddar och hårnålar, ett armband med en svala på och ett läder armband med nitar på. Bytte detta mot min skinjacka jag köpte därifrån för några dagar sen. Har beställt en från HM istället :) Sen köpte jag Sofias födelsedagspresent idag också.
 

Spakväll

Japp, idag har jag chillat som bara den med Christoffer. Jag lagade middag, wok och ris blev det. Sen myste vi en stund i soffan innan brosan ringde och bjöd över C på pokerkväll. Så då tog jag tillfället i akt att ha en riktigt spakväll för mig själv. Jag har klippt och filat både tå och finger naglar. Jag har haft en inpackning i håret, har haft shampo och balsam. Tvålat in mig, rakat mig, haft en ansiktsrengöring och en ansiktsmask. Har filat fötterna, poppat en jävla massa musik, smort in mig, noppat ögonbrynen och nu ska jag måla naglarna innan jag ska sova. Kanske ska se på Grease, får se :)
Imorgon ska jag först träffa Felicia och mysa med henne och sen träffa pojkvän.
Planerna för resten av veckan ser väl ut ungefär såhär:
Måndag- Felicia och Christoffer
Tisdag- Stallet( Skura klart box, rykta Joey rejält, smörja in mule, spruta flugspray osv, frisera Joey, hänga med Sofia )
Onsdag- Om det är fint väder hade jag tänkt att kanske dra med pojkvännen ut och sola.
Torsdag- Grönan med mamma,pappa,brorsan,Freddi,syrran,Andreas och pojkvän
Fredag- Följa med Sofia ut och shoppa

Sådär, känner att jag inte vill planera mer än så, vill ha helgen lite fri :)

19 juli 2012

When you try your best but you don't succeed. I'm sorry I can't be perfect.

11 juli 2012

Idag har jag myst med pojkvän, sen åkte jag och Olivia upp till stallet. Vi to hand om våra pållar och sen hjälpte Olivia mig att skrubba rent Joeygulls box. Nu har jag bara den värsta träväggen kvar. Sen ska jag hjälpa henne med Filles box. Den har dock bara träväggar uuh. Men vi får kämpa på helt enkelt, det går nog hyfsat snabbt. Nu är jag hemma hos Christoffer igen och ska kolla på Legally Blonde, sorry att jag uppdaterat dåligt men nu har jag bott hos Christoffer ett tag och har inte haft datorn med mig så har varit lite tricky :)

Min nya säng!

Love it! Så snygg, stor och skön ;)

Mycket som hänt!

Ja pappa har flyttat in i nya lägenheten, så efter 5års längtan har jag äntligen fått min Malm säng från Ikea. Fick matchande nattduksbord och byrå också. Med fina lila sängkläder och ett lila överkast med 2 fluffiga prydnadskuddar.
Sen var jag och älskling och shoppade här om dagen och jag fick med mig (äntligen) ett lila HV polo schabrak hem :)
Har bilder på telefonen, hoppas blogg.se appen kan fungera på min telefon snart igen för jag är för lat för att ladda upp bilderna på datorn ;)

Tävlar

 
Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-

Gårdagen

Ja gårdagen var full med skit och full med mys.
Bråk och tjafs som bara den och sen det fina att jag fick träffa och rida Joey. Ska låta honom gå på bete nu och sen jävla vecka 30 börjar träningen!
Ska under hans bete rengöra hans box också, som jag gör varje år. Rent och fräsch ska det bli tills att han kommer in till hösten.

Värmebölja

Äntligen riktig sommar! SÅ varmt att man nästan tuppar av, usch vad jag har längtat. Och så gick man inte till stranden ändå? Vad tänkte jag med liksom. Har kollat garderoben, målat naglar och läst Twilight(ja jag brukar göra det på sommaren)
Ikväll ska vi tydligen ha barn och mamma middag, jag, mamma, Niklas och Carin.

Ikea

Idag har jag vart på Ikea sen 10, och kom hem för sådär 20min sen, så är helt jävla slut. Nu är jag hemma hos mamma och ska packa upp lite smått sen följer jag med pappa hem och fixar där, sen hem igen till mamma. Gaaah, full rulle.
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0