Felicia Höjer!

Har lunchat i stan med min fina vän Felicia, det var länge sen vi träffades bara vi två och det var otroligt mysigt och skönt att prata ut med henne!
Blev en smarrig lunch på Vapiano, första gången jag käkar där och det var helt klart godkänt! Supergod vedugnsbakad pizza.

Bara för att vi är så normala.

Ett tråkigt inlägg om dagen osv.

Har precis kommit ut från en timme i duschen, har längtat hela dagen så det blev en väldigt lång en!
Nu är jag iallafall otroligt fräsch, har käkat kinamat och är allmänt nöjd faktiskt.
Åkte ju till stallet tidigare idag och borstade Joey och pratade en jävla massa med Sofia, behövdes verkligen.
Hade planerat att åka till Jessica och ta en promenad med henne och Sofia för att Jessica fyller ju faktiskt år idag, grattis igen!
Men så blev det inte då jag inte hann med tiden dem hade bestämt, lite synd :/
Nu ska jag nog försöka mig på att skriva lite på min sam uppsats om Vietnamkriget.. kan inte ett skit och vi får inte använda wikipedia som källa - DÖDA MIG

Helvetesdagen vare ja

Börjar dagen med att försova mig, sen har det ju regnat och vart allmänt gosigt väder. När vi ska ut och orientera så börjar det hagla/regna och jag snubblar och har mig. Gick mer än vad jag sprang och chillade galet. Plockar pinnar ur håret på mattelektionen. Det går bra nu!
Ska ta mig upp till stallet en sväng och sen hem och duscha, känner hur jag skulle vilja ta mig en varm fräsch dusch, aaah
bilden får tala för dagens känsla än så länge.. har dock kunnat vara på någorlunda bra humör

Nej nu räcker det

Måste ta tag i mina sovvanor nån dag snart! Det här håller inte, hoppas jag orkar med morgondagen

You knock me off of my feet now baby!

.

Myyyyys

Har spenderat min kväll med Jessica i Vallentuna och firat henne i förväg, hon fyller år imorgon så blev lite födelsedags middag. Toppen mysigt med mycket prat och mat, blev otroligt mätta!
Nu ska jag göra mig iordning för sängen och mysa ner mig i soffan framför Bigbrother, mysigt!
Imorrn är det orientering, matte och samhällskunskap. uuuh

Fina lilla hundis Ellen.

Kallare och kallare..

Jag som trodde att vi var påväg mot varmare tider men ack vad jag hade fel, termometern går ner för varje dag som går känns det som. Måste börja klä på mig varmare, man vill lätt slänga av sig alla vinterkläder och springa runt i vår och sommarkläder.
Skolan börjar halv ett, så ska mysa klart med min frukost och sen göra iordning mig lite grann

Joey 28 mars 2012

Vi va bara 4 ekipage på ridlektionen och hade gymnastikhoppning, superkul!
Joey var übermjuk och fin i munnen, han va positiv och glad till arbete. Han va på allmänt bra humör över huvudtaget, otroligt kelig, pussas och klias och slickas.. misstolk heheh.
Han var fin när vi skulle både öka och samla ihop, är så nöjd med både honom och mig själv idag, vi klickade och samarbetade verkligen.

Turen är ju verkligen med mig.

Ja då har jag vart i skolan idag då, kom för en gångskull i tid och va där vid 8. Går in i skolan och inser att det inte är en jävel där, träffar Ida i min klass och vi får reda på att nej det är ingen skola idag. KUL
Nu har jag myst mig ner i min ziperall med påskmust och tänker va död de kommande 5 timmarna.
random bild ur arkivet.

Dagens vill ha!

Plånbok/ Iphone väska (y)

vit iPhone 4S

Scoooore, sitter me en svart 4:a och en vit 4S, känns rätt najs faktiskt heheh :D
Kan dock inte börja använda den nya förns vid 17:00 imorrn och ja behöver fixa säkerhetsplast o nytt skal för mina till 4:an passar inte helt. Meeen ja e taggad anyway!

busigt..

Jag sitter fortfarande hemma, vet inte om jag pallar gå till skolan om jag ska vara ärlig.
Jessica kommer hit efter att hon slutar så tror jag stannar hemma, börjar om 10min anyway så uh.
Får lite dåligt samvete men det löser sig, ja får försöka plugga matte helt enkelt!
Otrolig bildtorka, här är en bild från förra tisdagens ridpass

Måndagen den 26 mars 2012

Ja men tjena bloggen, då försov man sig en vacker morgon som denna. Tror jag behöver sova mer.. men anyway ska försöka fixa mig pretty faaast och dra till skolan och engelskan. Igår låg jag i evigheter i sängen(najs!) så jag kom inte upp till stallet förrns runt 15:20. Red och pysslade och sen blev jag bjuden på tacos hos le brothers girlie, kollade på en hemsk film som va sjukt bra och tröttis som man va så vilade jag ögonen lite hehe.
Med andra ord så fixade jag och pappa inte abonemanget igår så det får bli idag istället, tagga :)

Troligen!

Imorrn ska jag och pappa dra ner till centrum o kolla på nytt abonemang och telefon till mig, lär bli en vit iphone 4S. Dock tror jag att abonemanget ja vill teckna kommer dröja upp till 2 veckor innan man får hem telefonen. Men vi får se vad som händer imorgon :)
Idag mår jag mycket bättre, lite molnande huvudvärk menmen jag snorar och nyser inte iallafall!

Sjukling?

Tror jag har gått och blivit sjuk.. har huvudvärk, snorar, nyser och är helt matt i kroppen. Så ska man försöka fortsätta vardagen som vanligt, går lite segt om jag ska vara ärlig. Idag gick jag till exempel upp 50 minuter efter att klockan ringde så jag kommer få det lite bråttom snart.
Beroende på hur jag mår får jag se vad jag hittar på idag, borde ta mig upp till Joey och sen kanske dra till mina fina brudar men får se vad min kropp säger. Tror jag dels har blivit sjuk för att jag inte haft ordentligt med kläder på mig så får nog lägga undan kläderna jag la fram igår och sätta på mig en tråkig tjocktröja eller nått..

Dagens ridpass 21/3

Idag hade jag Joey och vi red dressyr. Tränade mest på framdelsvändningar och slutor.
Han var rätt stel och hård i munnen i början av lektionen men lättade nästan helt i slutet och jag är toppen nöjd, han stressade inte upp sig någonting alls!
Även fast vi inte fick till slutorna helt så känns det bra och han arbetade ordentligt ändå.
Nu är jag dock helt slut i kroppen, ska borsta tänderna och kolla big brother innan jag ska slagga. Får se om jag läser igenom mina idrotts anteckningar också

Onsdag

Sitter och käkar middag, väldigt tidigt men så blir det när man ska ta sig till stallet och har ridlekis och ridlektion. Fick bli en sånn dag helt enkelt.
Sofia ligger och sover i min säng, får ta och väcka henne för snart ska vi dra. Jag hoppas verkligeeeen att det blir hoppning idag då jag behöver få taggas till lite och vad gör mig inte mer taggad än att hoppa en taggad Joeygull? Inget skulle jag tro,
När jag kommer hem blir det duscha, plugga matte och mysa ner mig framför tv:n eller datorn.

Morgonkvisten

Sitter och mumsar i mig en macka såhär innan skolan, ska gå om sådär 5 minutiiis. Idag är det checkpoint eftermiddag, man ska träna eller ta igen det man ligger efter i. Jag borde göra matte men har inte tränat så kan inte köra av prov. Så ja.. blir väl till o sluta 12, vilken otur!
Dock måste jag fixa middag till ikväll och så blir det buss till stallet. Som varje onsdag väntar ridlekis och ridlektion.
Jag tror att jag håller på att bli lite sjuk, snörvlar och nyser som attans inte kul!

Dear god,

Jag däckade totalt igår, käkade middag sen skulle jag kolla på filmen. Jag såg filmen men slumrade till emellan åt men sen så somnade jag helt. Vaknade av att mamma stirrade på mig hahah då låg jag med kläder och allt på i sängen så sen fixade jag iordning mig och somnade vid 22.00 (!)
Vaknade vid 7 och trodde att jag skulle upp men somnade snabbt om och vaknade nu vid 10, ska ta och pallra mig till saker och få lite vettiga saker gjorda. Ge kärlek till min finaste ängel bland annat.
Aldrig trodde jag väl att en häst skulle betyda så mycket i mitt liv Joey faktiskt gör, man vet aldrig vad framtiden för med sig!

4 timmar, skärpning nu

Sov bara 4 timmar inatt och har käkat dåligt och tuggat mycket tuggummi. Ni kan ju gissa hur trevlig jag blev nu på eftermiddagen..
Blir otrevlig över inget och känner att folk bara ska förstå istället, uuuuusch nu måste jag vila lite och titta på Pretty Woman

Gullegos

Joey var så gullig hela dagen igår, han var otroligt närgången och ville luta sig mot mig och gosa hela tiden. Han va super att rida, och han kom när jag ropade i hagen. Glad tjej!

This is not a drive by

Godmorgon och allt det där!
Försov mig lite imorse men blev klar på sådär en kvart så går jag om 3 minuter så hinner jag till skolan i tid förhoppningsvis.
Joeygull var marvelous igår och jag skriver ett eget inlägg om det när jag kommer till skolan. Tror han har saknat mig så kelig och kärleksfull som han var, inte mig emot hehe!

This is how you remind me of what I really am

Min finaste tack för att du är min, älskar dig mer än mest

Mina giiifts

Sen ska jag få money av mor och far, toppen glad över alla fina grejooor :)

Mina fina!

Tack alla fina som gjorde min födelsedag gryyyym :)

17 vare ja,

Ett år äldre, ett år kvar av "barndomen" haha..
Nej ikväll ska jag fira lite med mina brudar, inte alla av dom tyvärr men de kommer fler gånger.
Ska ha teori på idrotten och matte innan jag, Sofia och pappa åker och handlar, ska hinna ta ut pengar innan och sen ska vi fixa iordning oss. Full rulle, sen ska vi kirra käk också. Önska mig lycka till!
Joey får slippa mig idag

Så..

Fyller man 17år idag! :)

Najs!

Har tydligen vunnit nått pris för att jag varit med och nominerat bloggar på http://equilina.se/
Superkul! Vi får se vad som dimper ner i brevlådan :)

Bjuder liteee

Helvete

Jag kommer att vara så sjukt trött när jag ska upp om sådär 4 timmar..

hm..

kanske dags o sova snart.. tiden bara flyger förbi!

Dagens ridpass

Idag hade jag pållehästen Joeygull på ridlektionen, vi hade markarbete och han va en aning taggad, inte alls lika loj som igår vilket känns skönt. Tror att halva segheten berodde på han tyckte det var obehagligt att få upp blöt lera/sand under magen och skapet. Meeen åter till ämnet, han var mjuk och samarbetsvillig tills vi började skutta lite mer då blev de fart kan jag lova. Han blev lite små stark i munnen till och från men jag kan ju inte bli arg precis, han har ju inte hoppat på hela vintern så det är kul att han har livsgnistan kvar eller vad man ska säga :)
Han var lika kelig som vanligt när jag borstade och fixade, så fin ponny det där
Brukar ni gå ut på promenad och sola med era hästar? rätt chill faktiskt

Then I fell,

Helt slut i kroppen, har hållt igång all day loong haha nej nu hittar jag på. Jag har slappat hela förmiddagen som jag nämnde tidigare heheh. Men nu på eftermiddagen har det varit fullt ös med svenska skrivning, ridlekis, ridlektion, städning, planering, dusch osv.
Måste orka ta mig upp ur sängen för att borsta tänderna innan jag blir arg på mig själv.
Gör ett separat inlägg om dagens ridpass,

Vårfeelings

Jag får rätt starka vår känslor när solen skiner, massa sommarlåtar rullar på radion och jag är hemma tidigare än vad jag hade planerat, NAJS!
Ända nackdelen är väl att det är kallt ute :/

14 mars 2012

Har haft en rätt lugn förmiddag kan man ju säga, hade matte på morgonen och sen på foto lektionen så skulle man fota till fotoreportaget men det har jag redan gjort så jag hade fritt fram, blev att åka till Täby centrum och vara där tills halv ett haha. Köpte ett par jeans och en överasskning till Sofia. Ingen big deal bara ett försök till att göra hennes dag ännu lite bättre :)
Nu har jag skrivit klart svenska uppgiften, känns skönt ska ta och röra mig hem. Ikväll blir det ridlekis och ridlektion.
Det blir även till att plugga ekonomi ikväll, ska ta och hyra en kamera imorgon tror jag också. Har 2 fotouppgifter att göra.

Munsboro "pållehästen" Joey

Efter dagens ridpass med joeygull så blev jag otroligt beslutsam om att börja klättra och bygga upp honom. Vill raka honom också men får se om det är någon idé han fäller ju som attan, men skulle vara trevligt att få bort det så att han inte svettas som en gris så fort han ska röra lite på sig. Själv ska jag börja spring hade jag tänkt, går promenader lite då och då men det är ju inte samma sak haha. Både jag och Joey ska bli riktigt redo för säsongen!

Chillar galet innan duschen,

Ofräsch men glad tjej solar lite innan duschen heheh, nej måste hoppa in o bli fräsch snart.
Pållen var en trött klippa idag, hoppade lite sockerbit och det var uppskattat men med en orakad pålle med träningsvärk i solen så blev de rätt svettigt och segt efter ett tag :)

Tävlings koll

Sitter med pappa och kollar lite tävlingar, vi har hittat en som verkar intressant hittills. Sollentunas vårhoppning LC,LB som uppvärmning innan jag vill kliva upp i LA. Joey är så taggad för tilllfället att jag nästan kryper ur skinnet. Måste bara hoppträna lite först, men är dundersugen!

4 dagar typ?

Så lång tid kvar av min tid som 16åring, trodde aldrig att jag skulle säga det men jag vill bli äldre. Galet

Seriös osvosv,

Jag var så otroligt trött igår, orkade knappt leva. Höll på att däcka i soffan när jag tittade på bigbrother.
Iallafall red Joeygull igår och han var piggare än nååågonsin, han bockade för första gången med mig på ryggen lite roligt faktiskt hehe. Kunde samla ihop galoppen nått galet och han släppte i munnen vilket gjorde lilla mig happy as heellll.
Fotade och filmade till skolan, hade insläppet och smorde tränset. Fick med mig lite vinterkläder hem så nu känns det som ännu lite mer vår!
Nu sitter jag i redigeringen i skolan och kollar igenom vårt råmaterial till musikvideon. Sen är det lunch, glass (a) och engelska. Ni kan ju gissa vad jag ska göra när jag kommer hem?..
Plugga så otroligt tillfredsställande och lär sluta med att jag dammsuger istället, då känns det som att man gör nått bra iallafall haha. Nej men måste läsa lite ekonomi så att jag kan till fredag.

hm,

kan man få aids på sig själv? isåfall fick jag det nyss

Ja nej kanske

Igår spenderades dagen på ett rätt ovanligt sätt. Skulle åkt till min pålle men kunde inte ta mig hem därifrån så jag stannade hemma och pluggade(!!) sen drog jag till Jessica. Vi hade riktig tjejkväll och det var behövligt måste jag säga.
Nu taggar jag ännu lite mer plugg, usch fy blä.
Imorgon ska jag åka till hästen och fota/filma till skolan. Måste bli klar!
Känner för att bjuda lite på mig själv idag! Charmtrollet hehe

I can see you

Vet ni vad jag har införskaffat idag? Ett par pilotbrillor med spegelglas!
Dom är übersnygga och jag kommer känna mig så äckligt cool när jag har dom på mig hehe ( ninjavarning )
Nu börjar idrotten snart, teori. Rätt skönt att slippa släpa på massa kläder.
Gulliga kultingar,

In your eyes

Ska hoppa in i duschen, måla om mina naglar och kanske leka lite med kameran. Satt och funderade på vad jag ska blogga om, är sugen på att skriva men vet inte om vad riktigt.. några förslag?
Ska läsa igenom sam begreppen också, tränade på dom igår men bäst att köra en vända till för att vara helt hundra.
Resterande plugg som jag har är antingen foto/film eller matte och matteboken ligger och myser i mitt skåp så det var ju oturligt. Ska ta och köra igång innan big brother börjar!
© Cecilia Nordh-Lindsjö

The hardest journey in life is life itself

När jag kom hem från skolan så var planen att jag skulle fota till min tidning och fixa klart den. Men istället så städar jag hela lägenheten? Rätt konstigt när jag tänkte efter menmen.
Ska försöka fixa lite med tidningen nu, har tagit bilder från internet istället.
© Cecilia Nordh-Lindsjö

Ugh,

Jag tror att jag har grafisk kommunikation efter lunch vilket innebär att jag slutar sent idag ändå, kuligt värre.
Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt och gå till den roliga föreläsningen som jag ska titta på 3 timmar innan jag egentligen börjar. VÄRT

Så knasigt det kan bli

Blev varken ridning eller ridlekis idag, ridningen var ju som sagt flyttad och det kom inga barn till ridlekis. Så jag åkte upp till stallet för att äta middag i princip, hehe. Borstade Joey en snabbis också men fick bråttom och var tvungen att rusa.
Imorgon är det Internationella kvinnodagen, vilket innebär tema dag för vår skola. Ska lyssna på en föreläsning på första passet på förmiddagen och andra passet på förmiddagen blir värderingsövningar. Hoppas att jag slutar efter detta och att vi inte fortsätter med schemat.
© Cecilia Nordh-Lindsjö

Sun and smiles

Jag har hållt mitt svenska tal och det gick verkligen toppen, det var lite långt så fick ett C men är så himla übernöjd!
Nu väntar jag på att min prinsessa ska komma hit så att vi kan bege oss till stallet och ridlekis, blir ingen ridlektion idag för att det är isgata på ridbanan. Var dock inte så övertaggad på en kall skritt-ridlektion på is så det passar mig rätt bra att flytta den lektionen till påsklovet faktiskt.
© Cecilia Nordh-Lindsjö

Facebook?!

Jag kommer inte in på facebook, får panik här borta.
Är det min dator det är fel på? Har startat om den och det fungilierar fortfarande inte..

Känner igen mig hehe..

Fan

Jag tycker om dig för mycket,

Svar till frågestunden 6 mars 2012

Vad är det bästa/sämsta med Joey ?

Det bästa med Joey måste vara att han är så lyhörd och att han är så otroligt kelig utav sig. Det sämsta är att han är väldigt knepig att ha och göra med gällande transporten.

Favorit a/b/c/d ponny på rörby ?

A- Ekskogens Haze



B- Terry Teapot



C- Munsboro Joey



D- Munsboro Martin Joe


Hur länge har du ridit ?

Jag har ridit sen jag var 5år, alltså i 12år :)

Började du på rörby eller har du ridit på någon annan ridskola innan ?

Jag började rida hos Maud när hon hade stallet i Täby kyrby, var faktiskt med i hennes första ridgrupp, så jag har varit med från början! :)

Om du fick välja, vilket land skulle du då vilja bo i ?

Jag trivs rätt bra i Sverige men om jag skulle bli tvugen att välja något annat land så skulle det nog bli Usa, Kalifornien.

Hur många ridtäcken har du ?

Jag har ett som man knäpper framför sadeln sen har jag 2 ländtäcken tror jag.
Vilket är favorit märket till dina hästkläder och vilket är favorit till hästens utrustning?

Mitt favoritmärke på ridkläder är Kingsland, och hästutrustning så är det svårt att välja jag gillar många men Kingsland, John Whitaker, HV-polo osv. kan fortsätta i all oändlighet men dessa är några som jag gillar :)

Vilket märke på kamera tycker du är bäst?

Jag har bara fotat med Nikon kameror så håller på Nikon ;)

Vad är det värsta med lokala/regionala(?)tävlingar?

Det värsta kan ju vara att det brukar vara heldagar man ger sig ut på, och alla ekipage som är ute för de första gångerna och inte kan t.ex. högerregeln. Otroligt irriterande att behöva koncentrera sig på alla andra under framridningen.

Känner du att du och Joey utvecklas fortfarande? på vilka "plan" iaf? (hoppning, som vänner, dressyren, ute osv)

För tillfället känner jag att vi står rätt still i vår utveckling och jag tycker att vi har gjort det i ett bra tag nu. Det vi fortfarande alltid utvecklas inom är väl som vänner.

Saknar du Rummel?

Jag saknar honom inte så att jag börjar gråta och jag tänker inte på honom varje dag men det är klart att jag saknar honom, han var en nära vän och jag skulle väldigt gärna vilja träffa honom igen.

Vilken är den absolut bästa tävlingen som du deltagit i? Det kan ha varit för att det var ett bra ridhus/ att du red bra osvosv.

Den absolut bästa tävlingen jag varit med i var nog på Edsbro förra året när jag gick ut på min första lokala utanför Allsvenskan och får med mig en vinst och en 4:e plats. Jag red inte toppen bra men Joey räddade mig och vi hade otroligt roligt!
Bra tävlingsplats och trevliga funktionärer.

Vilket är det bästa minnet du har med mig? ( Olivia )

Hm, den var svår men jag tror det var för några vintrar sen så kom vi upp samtidigt nästan varje dag under tiden när hästarna var "våra" och vi umgicks jättemycket och hade superkul. Åt pepparakakor, drack julmust, lyssnade på din ipod och pratade vääääldigt mycket.

Tack för att roliga frågor ni har ställt!


When you move me everything is groovy

Hemma efter några timmar i stan med musikvideo, gick rätt bra idag tycker jag. Vi har en hel del material att arbeta med och mer ska vi fixa nästa gång är tanken.
Ska träna lite på sam begreppen och borde träna på talet men vill helst vara helt själv hemma och det är jag inte så fan på den. Sen ska det göras lasange, mumsiii.
Men nu ska jag sätta mig ner med bra musik i öronen och svara på era frågor som ni har skickat in, ska bli kul för ni har verkligen ställt bra frågor!
© Cecilia Nordh-Lindsjö

6 mars 2012

Gissa vem som kom i tid till skolan idag? Jag!
Och jag hann äta en stor frukost, göra mig snygg osv, rätt väldigt sjukt nöjd.
Nu har jag digitalt skapande och ska planera hur jag vill göra min gif, tror jag ska göra en tjej som rör om i en kopp det blir nog prima ballerina, eller göra en tjej som ryktar en pålle tyckte min lärare hehe..
Jag har lunch om en timme och efter det så ska jag och mina fina filmvänner göra om musikvideon för det vi filmade in dög inte. Så det har jag framför mig, och efter att jag kommit hem ska jag antagligen hjälpa till att laga middag, träna på mitt svenska tal som är tills imorgon, träna på mina sambegrepp och kanske ta en dusch.
Fullt upp i mitt liv för tillfället.
Galeeet trött tjej för tillfället.

Krävande var namnet ja!

Känner mig lite krävande men jag vill faktiskt ha in minst 2 frågor till innan jag svarar på frågestunden!
Kom igen mina fina, fråga på :)
© Cecilia Nordh-Lindsjö

Oh god

Har så sjukt mycket som händer i mitt liv för tillfället så vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Skolan har nog aldrig varit så jobbig förut och hemma är de grejer som händer.
Insåg efter den här helgen att jag är en ganska stark person ändå, känns rätt skönt att veta även fast det är jobbigt också.
Har huvudvärk och magont för skolan, det är så sjukt mycket grejer. Musikvideon ska göras om imorgon, på onsdag är det svenska talet och på fredag är det sam prov. Sen ska jag göra ett foto-repotage, en plocksida till min tidning(vet inte ens vad eller hur jag ska göra) och så ska jag plugga igen 2 delar på matten samtidigt som vi ska börja med en ny del nu på onsdag.
© Cecilia Nordh-Lindsjö

nervous breakdown

om 3.. 2... 1...
© Cecilia Nordh-Lindsjö

They don't like it sue me

Har pluggat färdigt matte för den här natten! Nu ska jag ta och sussa snart, om ett tag ..
© Cecilia Nordh-Lindsjö

Påminnelse om frågestunden!

Har fått in ett gäng med snaskiga frågor som kommer bli roliga att besvara, men mycket vill ha mer. Fortsätt peppra! :)
© Cecilia Nordh-Lindsjö

I really fell for you

© Cecilia Nordh-Lindsjö

Say whaaat?

Hur fan tänker man när man sätter sig med ridbyxor i sängen efter att ha ridit barbacka på en häst som fäller hår som faan?
Stog med ryktstenen och tog bort galet mycket hår innan ridturen också..
Fan min sääääng

4 mars

Såhär spenderar jag min halvtrevliga morgon, pannkakor och matte. Yaay, hade tänkt plugga lite innan jag drar till stallet och rider, pysslar och fotar. Sen måste jag höra av mig till min syster angående om vi skulle hitta på något ikväll.
Men nu måste jag rappa på lite om jag ska komma här ifrån, ha en bra dag mina fina!

Frågestund

Kör på en frågestund och se hur intressant ni tycker att det är ;)
Peppra frågor!

You make me feel important

Kom precis på att jag har massa plugg som jag skulle gjort idag, men istället så har jag gjort typ ingenting. Tittat på film, sovit och bara varit. Slöseri med tid, menmen nu är det som det är.
Imorgon ska jag alltså hinna med stallet på förmiddagen är det tänkt, sen duscha och plugga lite. Får se om jag och bror skulle träffa syster, får höra lite med henne om den saken.
Ska försöka hinna fota lite på mitt fotorepotage imorgon också, vore ju skönt att ha det gjort menar jag.

Loveeeee

Laguna Beach

Nedräkning

Jag fyller 17år om 15 dagar, den 16:e mars..
Har fått många frågor om vad jag önskar mig och i år är det faktiskt bara 1 hästsak, ett hv-polo schabrak. Sen är det bara saker till mig själv, vilket känns rätt bra.
Smink, kläder, skor osv. typ en ny garderob med kläder, skor och väskor.

Dagens vill ha

3 par jeans ifrån Gina

Stockholms stad

Nu är jag hemma efter några långa timmar i stans alla små vrår. Har filmat in rätt mycket material till musikvideon och det känns grymt. Det blåste rätt mycket och jag var heeelt genomfrusen, huvudvärken kom nu efter att man har spänt sig hela dagen.. onajs. Så jag sitter med en kopp varmchoklad framför tv:n ihopp om att bli lite varmare. Får se vad jag gör ikväll, har ingen aning för tillfället.
Sarah myser i solen :)

Morning mode

Ny duschat, ska fixa iordning mig och sen dra till stan för att filma musikvideo :)
Får se hur länge vi blir där och när jag kommer hem, hoppas på att det inte blir allt för sent.

1 mars 2012

Jag har vart duktig och pluggat potenser idag och så har jag gått igenom talet, markerat nyckelord. Imorgon ska jag träna på talet lite, och spela in vår musikvideo. Får se vad jag gör på kvällen, nu ska ja sova tror jag.. eller snart iallafall

Bloggtävling!

Jag är med i en bloggtävling igen.. :p hoppas på bättre lycka den här gången
KLIKCA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0