Vilda veckan

I veckan som har varit har det varit full rulle!
Måndag- Shoppade med Jessica 
Tisdag- Shoppade med pappa
Onsdag- Vart med Christoffer
Torsdag- Kollade på Grown ups 2 med Christoffer
Fredag- Åkte på en dagskryssning till Mariehamn med mamma och pappa
Lördag- Ordnade en upplevelsedag som present till Sofia som fyllde år på torsdagen, vi åkte till stallet och så red vi en långritt på 4h och picknickade vilket var supermysigt!
Sen blev det pizza till middag och så visade ja ett bildspel jag gjort, vi åt jordgubbar och choklad. Hon fick ett halsband med en lapp i och sen kom våra kompisar och så förade vi lite och sen drog vi ut. Först till Nype men det var så dött så vi drog vidare till Lion bar.
Söndag- Idag har jag spenderat dagen med att vara bakis, ska åka till Christoffer efter middagen.
 
Sofia och Martin
 
Kryssningen
 
 
 
 
 

18 augusti 2013

Har suttit och försökt skriva ett inlägg lite då och då nu i sommar men kommer aldrig till skott riktigt, vet inte vad jag ska skriva som inte är helt ointressant..
Om 1 vecka kommer jag sitta och ha ångest för att skolan börjar på måndagen. Jag har 1 hel vecka kvar, wiiie!
Imorgon ska jag försöka byta en kjol om jag hinner, sen ska jag rida min prins. Vilket kommer vara schema för ungefär hela veckan. På onsdag ska jag på avskeds middag för min kompis Mimmi ska åka till USA i 10 månader och utbytesstudenta sig.. Och på lördag ska jag till grönalund med min syster troligtvis, och på söndag är det hoppträning för Haking inför allsvenskan! Är supertaggad :D
 
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0