Plans

Idag ska jag snart bege mig in mot stan och umgås med Olivia, vi ska prata, mys och gå runt i affärer. Runt 14 ska jag möta upp Sofia för lite kvalitetstid, strosa runt på Djurgården och njuta av vår lediga tid!
 
Framåt kvällen ska jag sätta mig ner med pappa och planera en matsedel, handla och laga mat. Mysa med världens bästa pappa. Finns få som stöttar mig genom livet som han, älskar och uppskattar honom något otroligt.
 
 

Tiden går fort när man har roligt

Jag har varit skötare på Joey i 7 år och 6 dagar idag, heeeelt otroligt. Det är halva hans liv och en tredjedel av mitt.
Tänk alla minnen vi har skapat tillsammans, alla roliga och obehagliga stunder vi stöttat varandra igenom. Alla tävlingar vi fightats på för att visa att vi också är att räkna med, och alla mysiga vilostunder i hagen.
Han är helt ärligt min bästa vän, och jag är så galet lycklig och glad över att få ha honom i mitt liv för det är få förunnat. 
 
Här kommer lite bilder från åren som gått
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full rulle

Herregud!
Gårdagen gick av bara farten och jag kan ju tillägga att energin rann ur mig när jag landade i soffan hemma.
Jag sov hos Sofia lördag till söndag, så jag gick upp rätt tidigt för att hon skulle ha öppningen på sitt jobb. Jag åkte hem och tog det lite lugnt o småstädade innan pappa körde mig till MyOne i jakt på lite ridkläder. Jag var inte riktigt nöjd så först åkte jag till stallet och red ut med Elvira, Emelie och Petra och efter det åkte jag och pappa till Hööks och 1000000 butiker i Arninge. Blev helt slut kan jag tala om! Somnade framför soffan efter middagen så glömde till och med duscha, ugh så det är vad som ska göras för min del just nu. Innan duschen tänkte jag göra några träningsövningar hahah, får se hur det går.. lite senare tänkte jag kolla på Frozen i sällskap av mina vilda katter. Toppenskön början på det här lovet! Japp ni hörde rätt, jag har också lov då barnen på jobbet har det. Mindre pengar men en skön vila.
 
 

Decisions desicions..

Funderar på att färg mitt hår och sätta i extensions. Då kommer frågan, ska jag färga håret chokladbrunt som Blair Waldorf från Gossip Girl eller ska jag köra på min hårfärg som jag har nu fast lite blondare? Såg en snygg ombre också men tveksamt om jag skulle trivas i det..
 
 
 
 
 
 
 

Vad ska man göra?

woooow va tiden har flugit förbi. Idag var första gången på veckor som jag kände att jag kunde ta det lugnt hemma utan att ha varit sjuk.
Det sköna med att jobba på en skola är att jag också får lov! Så nu sitter jag med ett litet höstlov framför mig, får se vad jag ska hitta på..
Vill fixa mitt hår med förlängning på salong men vet inte om det är värt det eller om man ska göra annat för dom pengarna istället. Kommer dock göra håret snart även om ja skiter i det nu. Handlar bara om när jag har pengar till det. Kommer längta galet dock, och vill vara extra fin till jul och nyår!

Åsikter på det?
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0