Blablabla

Så känns det nu, har engelska. Slutar 15.20 då äre dirrmode hem o få skjuts av mamma till stallet, Sofia glider med. Käka, fixa hästen, se om Joey mår bra idag, fixa hästar till barnen, ridlekis, ridaaa, fixa, hem, duscha, äta nått, sova ZzzzzZzz..
En bild från foto lektionen idag, är fett nöjd :)

Han e så förbannat söt!

Tävlar igen!

Jag är med i Ponnyfjantarna.blogg.se´s tävling!

Svar till A

Jag fick en fråga om jag har Joey på hel eller halvfoder, nu ska jag förklara situationen som är något krånglig.
Joey är inte min egen häst. Joey är en häst i en ridverksamhet på stall Lilla Rörby Gård(Täby galopps ponnyklubb)
Hos ägaren Maud så kan man vara skötare/fodervärd på en häst man betalar en summa i månaden och får rida och ta hand om hästen på fredagar och söndagar, man brukar få hästen på lektioner också. Sen så får vissa rida lite mer till exempel jag då Joey inte kan vara med på alla lektioner eller ridas av alla, nu låter det som att jag tycker att jag rider superbra vilket jag inte tycker men han kan inte ridas utav nybörjare då han är väldigt känslig för skänkeln och kan lätt bli stark. Han reagerar också starkt på om man är osäker på ryggen, då blir han också osäker vilket är lätt att nybörjare blir.
Jag vet för jag hade riktiga problem med honom i början, vi fick många skenturer ;)

De va skönare förut

De va skönare förut när de bara va jag som ville ha Joey på tävlingar, allt va mycket enklare man behövde bara tänka på sina egna saker och sin egen ridning + framridning. Nu är de 2 till som vill ha honom på terrängtävlingen och eftersom att inte så många vill ha honom så kommer de antagligen bli vi 3 på honom. Då vill man ju veta att dom andra inte rider fram för mycket osv, jag är ett stort kontrollfreak. Och så blir de knas när man vill ha sina egna saker på honom, förra året fick jag låna ut dom och de e inte så kul. Jag förstår ju att de blir så och inte finns nått att göra åt men det är fortfarande inte lika roligt.
Man taggar inte till lika mycket

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Rätt gulliga på svenskan- skulle ha varit engelska..? knas.
Idag på FTP så filmade vi typ mig hehe, temat va Mötet. Vi filmade mig och en munk HAHAH
Nej nu ska jag ringa en ridlekis mamma ;)
Saknar den sötaste på jorden just nu, vill klämma på han! :D

Snart börjar vår engelska ..

Film och Tv produktion

Sitter i skolan och som rubriken säger så har jag FTP, ganska drygt med tanke på att jag sitter och antecknar masssooooor.
Han berättar video historia.
Vill hem egentligen, men måste anstränga mig, jag försov mig i morse. Inte så duktigt gjort måste lägga mig tidigare i dag, och sova ordentligt!
Och planera min morgon.
Skriver lite senare :)

usch fy blä

har huvudvärk och är hungrig, pappa fick jour jobb så ska inte äta än ..
måste kolla när jag börjar imorrn, men jag vet att jag har engelska och typ film&tv produktion(?)
Vet inte riktigt vad FTP står för på schemat men antar att det är det.
Nu ska jag göra sallad. Har redan gjort smuldegen till pajen så de e ba o hälla upp bär o köra in i ugnen, o vispa vaniljvsip såklart ;)

Fin flicka

Idag har jag varit duktig, har nu blivit klar med städning utav hela lägenheten. Riktigt nöjd över mig själv och så har jag hunnit rida också. Nu ska jag duscha sen ska jag baka paj ikväll efter middagen, är sugen på att skypea hm .. får se.
Nu ska jag tydligen sätta på ugnen.. sen blir de duschen fort som fan, orkar inte duscha men vill va ren o fräsch!

Ragnaträning 26/8-11

I fredags var det ju hoppträning för Ragna, vilket gick sådär i början då Joey va svin stark och pigg, vilket resulterade i att Ragna va på mig hela tiden.
Sen gick det mycket bättre och när vi hoppade omhoppningsbana i slutet av lektionen satt allt klockrent, superponny!
Han gör verkligen allt man ber honom även om han kommer fel och man vet att han kommer riva, han hoppar. Så fin ponny.
Bästa :)
Har tyvär inga bilder ifrån träningen och eftersom datan inte reagerar när ja stoppar i min iphone i den så vet ja inte riktigt vad jag ska göra just nu ..
Får klura lite på den, ni får nöja er med arkviet
Snart är det terrängtävling kom jag att tänka på!

lördag-söndag

Kom hem för nån halvtimme sen, har packat upp matvarorna pappa och jag handlade. Lyckades få med mig en vattenmelon hem (y)
Igår va jag,Sofia,Elisa,Jessica,Moa,Evelina och Ines hemma hos Evelina och hade myskväll :)
Vi hoppade studsmatta, ät väldigt goda glasstrutar som vi fixade med vaniljglass,strössel och chokladsås, smarrigt värre!
Sen så gjorde vi lite olika typ tanke lekar svinsvårt :p och pratade massor!

Iallafall, jag,Sofia och Elisa gick upp svintidigt och det regnade/blixtrade så Sofias mamma hämtade oss och skjutsade hem Elisa och skjutsade mig och Sofia till stallet så jag har ridit barbacka en sväng i skogen med Sofia som ledde Fille( ler monstret) Fille va så lerig att han fick duscha och han kunde inte ha sadel på sig på säkert 1 timme så Sofia gick istället.
Nu ska jag väl duscha, mysa framför en film och senare ska jag baka paj :)
Igår var jag Sofia/Elisa och Jessica i centrum och shoppade. Jag fick med mig en foundation, en appliceringssvamp, ett par hotpants mysshorts från Hollister och en munktröja från Hollister. Nöjd :)
Fast vill köpa en kjol och två toppar där ifrån också :/
Någon som har gjort något kul i helgen som vill dela med sig?
Jag måste verkligen åtgärda bildbristen!

Hiss

Hiss till er mina fina läsare, ni kommenterar mer nu vilket gör det roligare att skriva, så kommentera på!
Har ni önskemål på inlägg hör av er! :)

knasig upptäckt

var inne på tdb idag, och efter att ha kikat in på saras blogg så såg jag att det är LD clearround i förklassen i div 2 ..
förra året va de LC och "vanlig" tävling i förklassen, de sög ju :/
inte lika taggad längre

Svar till frågesporten!

Flest rätt hade Sara, grattis!
- hur många år har jag haft Joey? - Svar: 4år :)
- hur många år har jag och Joey tävlat tillsammans - Svar: 3år
- Vilket kärleksfullt smeknamn brukar jag kalla Joey? ( Det är många men det jag använder mest, tips. inte nått som andra kallar honom så som köttbulle eller tax .. :p) - Svar: Tjockis och det nyaste Snuffs/Snuffis
- En svår: Förklara hur jag och Joey gör när han ska äta en morot eller ett äpple ;) - Svar: Jag håller i moroten/äpplet och låter honom bita av en tugga och väntar tills han har tuggat klart innan han får fortsätta äta.

Sara hade rätt på: 1,2, och delvis på dom andra två :)

Så kolla på hennes blogg: Ccanter.blogg.se

Det bästa med bloggen..

Jag satt och tänkte och först sa jag till mig själv att det bästa med bloggen är kommentarer, men det var ju helt klart fel.
Det är toppen att få respons på det man skriver men det bärsta är bra/snälla kommentarer blir ju inte precis glad när någon påpekar att jag är för lång osv. Skulle nog ingen bli? :p
Har växt lite i mig själv den här sommaren och strävar starkt efter att vara en sånn person som man tänker är snäll, omtänksam och rolig. Inget negativt! Sen har jag ju självklart dom egenskaperna också men det har ju alla.
Har tänkt lite och har bestämt mig för att inte döma någon, lägga mig i någon annans saker till exempel utrustning osv. Jag kan ha en åsikt jag behöver dock inte yttra den, då folk kan bli sårade.
Vet att jag har gjort det och är väldigt ångerfull.

Home sweet home

Äntligen hemma efter en heldag i skolan började 9.30 och slutade lite innan 19, åt middag där och allt. Så jag är helt slut nu kan jag ju tala om, imorrn börjar vi 11 och går till 15 så de e chill bara 4 timmar de står man ut med:)
Nu sitter jag såklart med min Mac i knät, han heter Måns.. hehe.
Fick en gullig kommentar om att jag gör fina outfit och borde vara med i en tävling som går ut på att hjälpa den här tjejen att göra en tävlingsoutfit, vilket jag självklart kommer vara med på. Älskar att göra outfits ;)
Det svåra med den här outfiten är att hon har en fux .. inte min favoritfärg missförstå mig rätt de är fint med mörka fuxar, sjukt fint men det är väldigt svårt att matcha snyggt. Men ska ge det ett försök :)
Så nu ska jag sätta igång!
På nått sätt längtar jag lite till den mysiga vintern :) Inte kylan dock.

TEG

Sitter i skolan och ska ha typ nån lektion som heter Google Apps kommer väl få lära mig saker förhoppningsvis ;)

Godnatt

äntligen kan jag släppa macbooken och sovvvaa godnatt mina fina

Resultat

Igår var jag ju på tävling på Roo gård och hoppade LC, LB i regnet..
I LC:n var det jag som slutade rida på första omhoppningshindret och vi kom riktigt snävt och nära hinderstödet, han tvekade och visste inte om han skulle hoppa eller springa förbi så han sprang förbi eftersom att jag inte gjorde någonting. Jag skulle ha smackat eller lagt till skänkeln menmen, vi är ju båda lite ringrostiga efter sommarlovet.
Jag var så otroligt besviken och sur på mig själv efter LC:n så att adrenalinet pumpade, och duktiga Joey gjorde allt jag bad om och det ledde till en andra plats :)
Jag vann en rosett, plaket och ett Schabrak från Mountain Horse och Tidningen RIDA
Eftersom att jag har en ny dator, så vet jag inte hur jag ska ladda upp bilderna men aa haha nån gång kommer det upp :))
Ni får nöja er med världens finaste ponny!

Gogogo

Nu ska jag röra mig till stallet för att fixa Joey innan vi drar på tävling till Roo gård :)
Det regnar vilket jag hoppas kommer att avta, men det lär de ju inte göra..
Hoppas att det går bra, första lokala tävlingen på ca 3 månader.
p.s du som stör dig på att jag skriver att joey är min, alla som har läst bloggen borde redan veta att jag inte äger honom utan är fodervärd/skötare. Men eftersom att jag vill skriva att han är min så gör jag det? Vem skriver inte "min lilla älskling" ?
Seriöst om du stör dig så mycket så tycker jag att du ska sluta läsa min blogg :) Detssutom tycker jag att det är fegt att skriva det som anonym, stå för vad du tycker istället.

Lägg ner nu

Jag är trött på dom här tråkiga kommentarerna jag får av nån anonym men ja, jag har ju ip-nummret och den här människan har glömt att inte vara anonym 1 gång så ska ta upp det med vederbörande inom en snar framtid med tanke på att den misstänkta är någon jag känner tyvär.

Frågesport

Den som svarar rätt på de här frågorna eller är närmast rätt svar får en länkning :)

- Hur många år har jag haft Joey?

- Hur många år har jag och Joey tävlat tillsammans?

- Vilket kärleksfullt smeknamn brukar jag kalla Joey? ( Det är många men det jag använder mest, tips. inte nått som andra kallar honom så som köttbulle eller tax .. :p)

- En svår: Förklara hur jag och Joey gör när han ska äta en morot eller ett äpple ;)

Lycka till!


Tävling

Jag är med i Johannas fototävling med den här bilden :)

Bloggpaus

Again, pallar inte och har inte tid. Kanske blir peppad på nytt men vi får se

Veckans outfit

Jag ska börja med veckans outfit, så vill du vara med och tävla skicka in ditt bidrag till: [email protected]

Trött chey

Jag är svin trött och pallar inte ens skriva nååååååtttt

Paus i 4 dagar (?) till fredag anyway

Ska slagga i stallet från och med idag tills på fredag, är det ridläger så är de :)
Kanske slänger in nått mobil inlägg men får se om jag har täckning eller inte

Ridläger v.32 - 2011

Det årliga ridlägret på Lilla rörby, om 10 min drar jag ner till moppen för att åka :)
Så får se när/om jag bloggar ikväll måste ha orken ;)

Johannagrant.se

Ful bild på mitt nya hår

Love of my life, My Soulmate

Har ni någongång älskat någon så att det gör ont? Så att man inte vet hur man ska bete sig eller vart man ska ta vägen? Det ända man vill göra är att krama, pussa, titta den i ögonen och känna närhet. Man klarar inte av att höra folk säga ett ont ord, även om det är på skoj för man vill skydda, skydda den fina man älskar, ge den allt den är värd.

Det har jag, upplevt så mycket kärlek att när man tänker på den man älskar så börjar man gråta av lycka.

Jag vill aldrig att det ska ta slut, men Munsboro Joey du har gett mig så mycket så mycket mer än vad jag är värd.
Tack för att du har varit i mitt liv i snart 4år

Trött på livet

Jag är så trött på min familj just nu, trött på regnet, trött på tröttheten, trött på problemen som tynger ner mig.
Trött på ovissheten.

Men det finns en sak jag verkligen inte är trött på, Munsboro Joey

Grålle

Idag åkte Gråliz tillbaka hem till Irland, hoppas att han får det bra och att det löser sig för Sofia

Svar

Sv till Isabelle: Hängselbyxorna finns att köpa på Hm och är supermega sköna!

Sv till Petra: Bilden där vi står med hästarna i vattnet är tagen vid Sjöberg :)

Sommaren i bilder - Del 3



Sommaren i bilder - Del 2




Håret är klippt men har ingen bild på det nya än :p


Sommaren i bilder - Del 1

Pictures

Försöker ladda upp bilder men min mobil sammarbetar väldigt långsamt får se om det funkar ;)

Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0