fucking moodswings.

Orkar inte med mig själv, mitt humör har varit en jävla bergochdalbana idag.
Glad-deppig-irriterad-uttråkad-ledsen-tom aaah pallar inteeee

Otur åter igen..

Skulle ner och köpa en bikini, fanns den i centrum? nej
Skulle gå hem och beställa den då, eftersom att jag har sett att den finns på hemsidan. Tror ni underdelen finns kvar i min storlek? nej självklart inte usch.
Orkar inte gå ner och kolla om underdelen finns i min storlek i centrum heller. Varför gjorde jag inte det när jag var där nere? Orkar inte med mig själv

Tror jag hittat den bästa

Sista maj 2012

Idag var det idrottsdag i skolan, det har regnat och åskat så jag är otroligt glad att jag stannade hemma.
Har varit med C ett tag och nu spenderar han lite tid med min bror hahah, jag känner mig allmänt seg och tråkig för tillfället faktiskt. Imorgon ska vi göra reportaget tror jag, ska bli skönt att få det klart vi slutar ju faktiskt om 8 dagar.
Kom precis på att jag måste fixa en sak som handlar om att sluta skolan! Damn it..

Joey - 30 maj 2012

Idag hade vi markarbete, Joey var lite trött och seg men jag tyckte ändå att jag fick igång honom tillräckligt.
Han var lydig och det var kul att rida, gick väl sådär i början men sista hopprundan vi körde gick verkligen klockrent. Han var så himla fin, sen var han überkelig vilket jag inte tackar nej till!
Nu ska jag mysa med min pojkvän
Foto: Ebba Amoudrux

Changed plans

Blev inget barnvaktande, men ska över till Christoffer efter att jag käkat och duschat.
Är ledig imorgon för att alla fina treor på TEG tar studenten, grattis!
Längtar tills det är min tur.. snart bara 2 år kvar :)

Hoppsan

Kom hem vid halv 10, la mig i sängen och har sovit sen dess .. käkar lite nu och sen tänkte jag gå ner till centrum och köpa en bikini hhaha. Skev dag idag. Sen ska jag hem till Christoffer och hjälpa honom vara barnvakt heheh spännande.

Han kan när han vill!

Foto: Ebba Amoudruz

Vissa gör en glad bara genom att finnas till

Bildbomb "årets första tävling" del 3

Mina favorit killar lär känna varandra :)
Foton i samtliga 3 bildbomb inlägg: Felicia Höjer

Bildbomb "årets första tävling" del 2

Bildbomb "årets första tävling" del 1

Kall dag

Det var mig en blåsig kall dag. Och självklart hade jag ingen tjocktröja eller jacka utan bara en tunn skjorta och ett linne. Och TEG dagen va ju mestadels utomhus så ja fryserlifrys. Frös så mycket att jag gick hem till slut.
Ska försöka räkna lite på min budget och sen se om jag kan köpa bikinin jag vill ha och så ska jag kanske förbi stan en liten sväng och köpa en sak. Kanske blir att jag köper något med samma budskap i centrum, vi får se.
Foto: Isa Hassner

Resultat Täby Ryttarsällskap/Täby Galopps Ponnyklubb

Herregud vilken ponny jag har! Så himla klockren, gör allt man ber om + lite till.
Efter lite förväntat tjafs när jag red fram på utebanan(han hatar verkligen det underlaget) så gick vi in på framhoppningen och han lyssnade fint.
LC:n slutade med en vinst med härligt stor marginal!
I LB:n var han lite tröttare och lyssnade helt okej på framhoppningen, det var någon gång han slog av. Väl inne på banan gav han allt som vanligt och det slutade med en 2:a plats. 1 tiondel ifrån vinst, lite surt men jag är så himla nöjd ändå för han gav 2 riktigt bra ritter under dagen i värme och bland myggor.
foto: Isa Hassner

25 maj 2012

Helt sluuut, har farit runt hela dagen känns det som.
Först frissan och klippte topparna, nu ser håret fräsch ut! Sen skolan och ha muntliga nationella matte, gick sådär hahah.
Sen packa ihop mina tävlingssaker och dra till MyOne för att köpa vita JW ridbyxor, en JW keps och hästgodis. Sen till Joey för att packa ihop alla saker och sen borsta ponnyn. Påvägen hem blev det McDonalds och nu har jag duschat. Är helt sluuuut.
Christoffer kanske skulle komma förbi sen, får se hur han mådde. Jag ska ju upp i tid imorgon också.

Äntligen fredag!

Idag börjar jag inte förns 14.05 typ och håller på till 14:55 då vi har muntliga matte nationella.
Innan detta ska jag klippa topparna iih, hoppas det ser snyggt ut och inte så äckligt som nu.
Efter nationella går jag hem och käkar nått innan pappa skjutsar upp mig och mina tävlingsgrejer till stallet för packning,smörjning och frisering utav häst.
På lördag är det hopptävling på täby ryttarcenter vid 17:00 så ska vara i stallet hela dagen nästan på lördag för att skölja av häst och lägga ner tid på en rejäl ryckt!
Ska bli kul att tävla igen :) hoppas bara att det går bra också, har lite för höga förväntnignar dock tror jag.
vad fan i helvete gör jag på hästen? :p

Bildbomb á la summer feelings

Joey - 24 maj 2012

Jag, Joeygull och mamma tog en tur i skogen idag vilket var otroligt mysigt!
Lite mygg här och var men helt klart genomlidligt.
Red barbacka och Bella hjälpte mig att göra iordning gullehästen :)
Så söt och gullig den lilla tjejen, kul att hon har blivit så framåt efter att ha gått i skola i Thailand.
Efter ridturen så fick pållen massa flugmedel och sin flughuva, hoppas det blir uppskattat framförallt på kvällen.
Snabb häst man har, ahhahah

Tröttast av alla på jorden?

Efter igår är jag helt slut i kroppen, det är galet. Sov så djupt att jag vaknade med en lätt huvudvärk. Den har lyckligtvis gått bort redan. Konstig natt, vaknade lite imorse och trodde väl att jag skulle upp eller något. Så bytte jag från min kudde till Christoffers och då började jag drömma mardrömmar, den e kul :p
Nej jag bestämde mig för att vara ledig idag också då jag är klar med min grafisk portfolio och det är det dom ska arbeta med idag på lektionen såååå, jag väljer nog att åka upp till Joey och rida en sväng och mysa med honom. Känns som ett mycket bättre sätt att spendera dagen på än att sitta inne framför datorn och göra ingenting.

Joey - 23 maj 2012

Gulliga hästen låg och sov när jag kom, så vi låg och myste lite innan jag började borsta. Efter att jag har borstat halva hästen bestämmer han sig för att äntligen ställa sig upp, perfekt tajming bara att tacka hahah.
Sen på ridlektionen så gick det hur bra som helst. Vi red dressyr, skänkelvikningar på diagonalen och sen lite galopparbete med förvändskänkelvikning på ena långsidan och förvänd galopp in på en båge på andra.
Han gick som en klocka och samarbetade hur fint som helst, annars brukar jag kunna känna att man alltid har någon liten motgång under passet men inte idag inte. Så otroligt kul och motiverande, vill bara rida och rida och rida.
Nu är jag dock helt slut i kroppen efter ett sånt intensivt ridpass och ridlekis innan det. Vilket innebar en frisk joggingtur blandat med att kubba upp för en lång backe två gånger i värmen och prata med en unge samtidigt.
Nu ska jag torka håret, äta något och sova galet djupt sen

Hemma dag

Japp, idag blev det till att skit i skolan och ta ledigt som jag vill uttrycka det. Kändes onödigt att gå med tanke på lektionerna, hade ändå bara suttit vid datorn så varför inte vara hemma istället?
My love drog precis i en jävla fart till skolan, råkade somna om efter att klockan ringt heheheh. Hoppas han hinner i tid till skolan.
Själv har jag tänkt ställa mig och baka kärleksmums faktiskt, ska bli riktigt smaskigt!
Sen ikväll blir det ridlekis och stallet, mysigt har saknat min häst en aning.

Burn

Har ni någongång känt er ledsna över någon kommentar som man inte kan tolka om det finns en sanning i eller inte?
Jag tycker att det är så himla jobbigt, och dagens dubbelmoral vad fan?
Du är för tjock, nej du är för smal, du har gått upp i vikt, du har gått ner i vikt, du borde träna, du borde äta bättre. Vad fan i helvete?
Kan man få vara människa eller? Kan man få njuta av livet? Kan det få vara okej eller vad är grejen.
Måste man vara i världens form för att kunna vara älskad?
Usch på dagens samhälle, usch.

Årets värsta

Klarat ett av årets värsta prov, matte nationella uuuusch.
Gick ju som förväntat, käpprätt åt helvete hahah orkar inte livet. Jag kommer antagligen gråta av lycka om jag lyckas skaffa mig ett e.
Nu är jag ledig dårå, har ingen aning om vad jag ska hitta på. Tänkte dra till stallet men tågen går så konstigt så det blir troligen inte så tyvärr.
Kanske sätter mig på balkongen och kollar på en film eller nått, får se vad dagen för med sig för skojsigt.

Tagga nationella..

tror på riktigt att mitt liv är slut efter det här. love u all

Stekande dag

Har haft en rätt slapp och svintråkig dag i skolan, sen har det varit stört varmt och dum som jag var satte jag mig och solade på balkongen där det enligt termometern var hela 40 grader!!! man pallade inte att sitta i mer än 10min i taget innan man gick in en sväng. Huvudvärk och vätskebrist hände ju kan jag ju säga, så gick och la mig i den svala sängen ett tag och ja däckade ju såklart. Sen vaknar jag och det är jättehög musik(som jag satte på själv smart som man är) och mamma och pappa som pratar högt. Så var det middag, huvudet ville sprängas, jag åt och sen kändes det som att jag skulle spy uuuh.
Vi var iväg och kollade på en lägenhet, riktigt fin men vill ha ett helt eget rum och inte att pappa ska bo i det när jag inte är där. Usch fy och blä för det, då får jag ju inget eget kryp in och då lär jag inte bo där lika ofta.
Nu är det duschen snart, ska bli najs att bli ren och fräääsch. Imorrn är det matte nationella och jag är svinrädd.
Är sugen på chokladdoppade jordgubbar... eller en slush mmmmh

Snart så

Sitter och tittar på bigbrother samtidigt som jag planerar vad jag ska ha på mig för kläder imorgon. Tror minsann att det blir shorts, enligt klart.se ska det bli 20 grader ute helt galet najs.
Sitter också och tänker på en viss person, shit va sjukt att en människa kan göra en så glad och få en att må så äckligt bra. Tack för det säger jag bara

20 maj 2012

Vad har jag gjort idag? Vet att det mest har blivit sådana tråkiga inlägg på senaste tiden, pågrund utav dåligt motivation.
Nu blir det ett till iallafall, igår blev det sent jag och love somnade inte förens runt 4 halv 5. Men vaknade ändå tidigt, runt halv tolv. Vi drog oss lite, sen skulle mi amor dra och fixa en grej så jag har passat på att sola på balkongen, duscha, sola i solarium och äta. Imorse nämnde jag att jag ville ha McFeast double cheese och päronmilkshake för det har kommit nu till sommaren(love it). Älsklingen ringer mig och ber mig gå ner och jag fattar ingenting för han sa att han hade bråttom tidigare så undrade ju vad han gjorde hos mig igen. Då har han köpt McFeast double cheese och päronmilkshake till mig, så jävla gullig så att jag dör.
Idag var en stallfridag då Joey tävlade på galoppen, lite skönt att få vara ledig ibland men ändå surt för jag älskar min pålle och hade ju helt klart velat tagit en ridtur på honom i det fina vädret menmen det kommer fler dagar.

Lucky me

Råkar ha hittat världens bästa pojkvän. Kärlek till honom!

19 maj 2012

Godmorgon Svergie, nu är jag färdig. Har klätt på mig anständiga kläder, ätit en bra frukost och har sminkat mig lite smått. Så nu kan jag åka in till stan och möta mina fina om en halvtimme. Ska bli så himla kul!
Kom på en sista sak jag ska fixa innan jag går, ha det bra idag i solen

Better mood

Sådär, efter en långfräscha till sig dusch så är jag på bättre humör och mår allmänt mycket bättre.
Väntar på en (för) sen middag, heheh blir tunnbrödsrulle tror jag om ni kände att ni ville veta ;)
Det var verkligen mysigt i stallet idag, nu när jag är på lite bättre humör ska jag berätta min dag lite mer detaljerat.
Först vaknade jag och Christoffer vid typ 11 eller nått, så låg vi och drog oss men inte lika länge som vanligt, framsteg haha.
Sen snackade jag med Elisa och fick skjuts upp till stallet, vi pratade massor sen gick vi ner till hagen som Maud har öppnat upp lite mer nu! Så hästarna stog och mumsade gräs. Ropade på Joey men fick ingen reaktion, kom lite närmare så kom han, blev så himla glad :)
Sen ryktade vi ett bra tag, för pållarna hade ju självklart tagit sig några rull i hagen. Jag passade på att trimma Joey bakom öronen, klippa kronranden och hovskägget i allmänhet och rycka manen/pannluggen. Så nu ser han lite vårdad ut iallafall.
Sen red vi ut barbacka och pratade på rätt friskt ännu en gång :p
Toppen mysig dag, nu ska jag chilla som fasiken. Imorgon ska jag åka till stan och träffa Fellan,Rebecka, Mikaela och Marina. Det var för länge sen nu

18 maj 2012

Idag har jag varit i stallet med Elisa, red en mysig tur och så ryktade jag och frisserade Joeygull så att han är snygg tills kommande tävlingar. För tillfället är jag på skit dåligt humör så därför tänker jag sluta blogga, hoppa in i duschen och äta middag.

Kvinna som man är..

så har jag stått i köket och bakat till min fru och pojke.
Så snart kommer alltså Sofia hit innan vi taggar till stallet och hon lär väl plundra sönder min kyl hehe.
Ska spara lite chokladbollar till le boy senare tydligen, snäll som man är .. eller? :d
Nej men jag hoppas att vi slipper rida i regn idag för det är så jävla äckligt, obehagligt och helt klart vidrigt.
Idag hade vi ju nationella vet fan inte alls hur det gick, tror det gick helt okej men å andra sidan tror man väl indirekt alltid det skulle jag vilja påstå. Sen hade vi svenska egentligen men jag valde att hyra hem en kamera och försöka fota hemma men det har inte riktigt hänt än, så får göra det sen.
Behöver akut nytt bildmaterial till bloggen!

Of course I get jealous when someone hugs you, for a moment they have my whole life in their arms

Duktiga tjejen

Ska göra iordning mig för sängen för imorgon är det nationella och jag ska ta mig fan komma i tid.

Sofia

Grattis på namnsdagen min fina Sofia, och ni andra som råkar heta Sofia också såklart!

Softis dagen

Tog lite sovmorgon idag hehe,(kunde inte slita mig ifrån christoffer som låg och såg mysig ut.)
Men sen var jag i skolan och hjälpte Lina med hennes arbete och pratade med Sofia typ, åt lunch också.
Sen har jag träffat Jessica och fixat lite saker, vilket känns väldigt bra.
Nu ska jag försöka få pappa att göra pannkakor wiie, och så är det 3:e sista avsnittet av Desperate idag och imorgon är det engelska nationella så får inte sova för sent. MÅSTE komma i tid, första gången till ett nationella i år ... känns ju sådär :p

Rastlös

Har duschat, gjort en slarvig hamlet affisch, kollat på kläder med Jessica osv osv. Kom precis på att jag kan dammsuga det ska jag nog göra. Men annars så väntar jag på Christoffer och är allmänt otroligt jätte rastlös.
Är sugen på nått men vet inte vad, störande ja.
Har samlat på mig en jobbighuvudvärk kan jag ju berätta nu när jag ändå klagar över livet, och på onsdag är det engelska nationella.

Dagens köp!

Har letat efter ett par töntiga hipster brillor ett bra tag nu, har gillat dom i ett år ungefär.
Så var jag inne på Lindex idag med Jessica och Sussie och hittar ett par för 40:-!!!
Dom tyckte att jag såg helt otroligt rolig/ful ut men jag köpte dom ändå. Och Moa och Evelina tycker att dom är fina så då är dom det heheheh
Det är solbrillor också, skyddar mot uv ljus med 100% wiiie :)
Det blev inga bra bildet för brillorna reflekterar skärmen ..

Yesterday

Igår efter stallet så tog jag mig en dusch och sen gick/cyklade jag,mamma,pappa,niklas och freddi till Venezia. Vi käkade pizza och dom skulle ta en öl eller två och sen skulle vi gå hem.. ehm ja jo fast nej.
Vi stannade till 22.15 då dom stängde, lurade till mig lite breezer heheh kände mig busig. Vi träffade några irländare som var trevliga och spelade en jävla massa biljard.
Jag och Freddi ägde!
Nej nu måste jag koncentrera mig på Hamlet,

Joey 13 maj

Igår hade jag mamma och pappa mystid i stallet med min ängel. Vi stog och pratade med Maud och borstade honom.
Sen följde mor och far med en bit ut när vi red till höger, men när vi började trava kunde dom inte hålla tempot riktigt.
Joey hade gått galopp i lördags så han var seg och trött i hela kroppen. Jag hade tänkt köra på med rätt bra tempo men planerna ändrades rätt fort när jag insåg dagsformen på hästen. Så vi skrittade resten av vägen och myste i grönskan och fågelkvittret, übermysigt!

Fan va skoj

Sitter till slut i skolan på engelskan, ska ha muntliga nationella 13.05-13.35 tror jag sen ska jag pallra mig hem och göra hamlet affisch. Ska nog börja lite redan nu.

Finns inget som kan fucka det jag känner just nu

14 maj 2012

Morgonen har börjat som jag fruktade igår natt .. jag ligger hemma i sängen och började 8.25 hehe fan.
Ska fixa det sista och dra sen, i eftermiddag ska jag ha engelska nationella muntligt uuuuuusch vill bara få det överstökat.
Sen ska jag väl jobba med min sista hamlet affisch kanske, och så var planen att lura hem Christoffer till mig heheh.

Ingen blogglust

simple as that my lovers, inte så kul o blogga utan motivation, kommentarer osv.

Make up

Har upptäckt att våren/sommaren är på ingång, vilket innebär att jag brukar skippa sminket. Vill bli brun heheh, kan ha maskara någon gång ibland men inget annat sådär.
Man känner sig mycket fräschare och friare, eller asså fräsch och snygg har olika betydelser i denna situationen :p
Inte alltid man känner sig snygg men man känner sig oftast fräsch iallafall, vilket är härligt tycker jag.
Sitter fortfarnde och funderar över om jag ska gå på min lektion eller inte, känns ovärt som fan men tror de blir så att ja går dit och kanske går hem sen så att man kanske får närvaro hehe.

9 maj 2012

Idag har jag haft en rätt dålig dag faktiskt, eller berg och dalbane dag kanske man ska säga.
Den började bra med min älskling, sen gick det utför. Jag hade en lektion jag inte behövt gå på för vi gjorde fan inget vettigt alls och där satt man i 3 timmar weehå. Sen har det regnat typ fram o tillbaka hela dagen ( självklart ska det regna när jag ska gå hem ). Hade ingen aptit till lunch, mina nytvättade byxor skavde, hade ridlekis själv, har ont i nacken och är allmänt trött och stressad över skolan, Joey var blötlerig över hela kroppen kul och sist men inte minst så fick jag reda på att tävlingen vi ska samarangera och jag ska delta i den 26:e maj kommer flyttas till 17.00 på kvällen. Dö.
Men fixade iordning gullehästen, överlevde ridlekis och hade ridlektion. Vi var bara 5 stycken idag vilket var skönt, jag var lite för nöjd över Joey så det gick sisådär i mitten utav passet, bra i början och bra i slutet så det är väl huvudsaken.
Sakerna blev inte sandiga som jag hade förväntat mig tack gud för det.
Nu ska jag duscha och mysa ner mig framför bigbrother.
Jag älskar min häst mest i hela världen.

Extra frågor!

Fick några extra frågor ifrån Jane:
Vilken är Favoritfärgen?
Lila och grå :)
Vad är bästa med Joey?
Att han är så kelig och gillar närhet
Vad är det sämsta?
Att han inte kan åka och stå ensam i transporten .. och att han inte går att tolka
Vem är favoriten av A, vem av b, c och d?
A- Haze
B- Terry
C- Joey
D- Martin

Svar till "frågestunden"

Hahah jag som var sugen att svara på frågor, så blev det inte riktigt.
Men har en trogen läsare iallafall Isa! Hon har ställt 2 frågor, svarar på dom hehe
Vart ska du flytta?
Vi vet inte riktigt ännu, men vi kollar i Täby och Vallentuna :) Får se vart vi hamnar till slut.
Vad heter le boyfriend?
Han heter Christoffer :)
Bästa och sämsta filmen?
Hm, svårt. Kan inte rikitgt välja 1 favoritfilm utan det är flera riktigt bra. The blind side, Seabuscuit, Vampyrer Suger, Remember the titans är några favvisar har säkert glömt någon nu också :p
Sämsta filmen hmm, det måste nog vara en film jag inte ens pallade se klart förut. Den handlade om några terrorister, hade en kråka på omslaget. Sög riktigt hårt faktiskt

Sådär jävla überbra

Gjorde klart min hamlet affisch, moodborad och analys idag på digitalt skapande. Har duschat, varit med Ida, kollat på en film, diskat, dammsugit och jag känner mig bara allmänt jättebra. Förutom huvudvärken menmen, bara o bita ihop.
Sitter och väntar på att Christoffer ska komma, och ikväll är det 4:e sista avsnittet av Desperate.
Juste dagens plus, SOLEN SKINER

Show me it's a way to beat the monster

Sitter sen som vanligt och smaskar i mig lite frukost. Snart ska jag röra mig mot skolan och digitalt skapande, tror dock att jag ska göra grafisk uppgiften denna lektion, en Hamlet affisch till skolans maffiaHamlet pjäs.
Ska försök bli klar med den idag anyway :)

One of those days

Idag har det varit en produktiv läxdag, hör och häpna mina vänner.
Vi är typ klara med musikvideon, jag hade bäst resultat i klassen på del 1 av Filmkunskapsprovet. Jag fick 34/36 :D
Sen skrev vi del 2 och jag tror det gick helt okej. Sen gjorde jag väl inget vettigt egentligen på engelskan för det var nationella muntliga, och jag var inte i den gruppen som skulle göra. Vi fick sluta en timme tidigare och jag gick hem och började med Digitalt skapande slutarbetet och jag blev till och med klar! Lättnad över det kan jag ju tala om. Tack Anton och Jessica för hjälpen.
Skulle fotat lite men följde med mamma ner till centrum och handlade middag som den duktiga dotter jag är heheh.
Tror att jag ska få slippa mer plugg idag faktiskt, så ska jag börja med min Hamlet affisch imorgon.

7 maj 2012

Jag har haft en sjukt bra natt, sovit svinbra och är på allmänt bra humör. Solen skiner och jag har haft bra musik i öronen hela morgonen mmmmmmhmm.
Sitter på filmkunskapen, nu ska vi tagga prov. Skriver mer senare!

Tröttis

Är svintrött, borde plugga lite filmhistoria men orkar verkligen inte. Jag får läsa igenom papprerna under frukosten imorrn istället för det är viktigare att sova.
Har haft en toppenmysig helg med min fina pojkvän bland annat.
Joey har skött sig bra när jag har ridit och allt är allmänt härligt. Ska man vara kritisk och kräsen så skulle jag kunna ha mycket mindre plugg, mer tid åt kompisar och lite varmare väder :D

Mean Girls på 7:an!

Dog lite inombords när jag zappade bland kanalerna, och såg Mean girls åhååhåhåh
minnen med Sofia

4 maj 2012

Jag har ju uppdaterat lite allt eftersom jag har gjort saker idag. Har alltså hunnit med att sola, shoppa, handla mat, äta en smarrig lunch, tvätta håret(på morgonen), duscha(kvällen),varit i stallet och ridit med Sara/Bally vilket var mysigt och gick bra, vi tog det lugnt eftersom att Bally har stått så länge. Planen var att måla naglarna och göra något skolrelaterat men har ingen motivation och är trött så det lär antagligen inte ske om jag känner mig själv. Eller måla naglarna kanske sker halvt, började måla på dem igår så kan ju faktiskt bättre på med grundfärgen(tänkte göra fransk manikyr)
Så tror jag att le boyfriend kommer hit senare, mysfaktor yesyes
Ni får en bild på mig och Sofia, för jag tycker om henne massor.

Mor och dotter dag!

Har varit och solat, sen shoppat lite och nu ska vi käka lunch innan jag drar till stallet :) toppendag!

Gissa vad jag har vågat mig på..

Sola solarium!

God morgon folket!

Ja, jag sitter hemma för jag tog mig friheten att vara ledig idag hehe. Ska nog ha lite mor-dotter dag med mamma om hon kommer igång snart. Sen ska jag till pållen också, funderar på att göra någonting skolrelaterat eftersom att jag är hemma(skona mitt dåliga samvete)
Mamma och Eva ifrån lördagens beerpong turnering

Magert med frågor

Känner att det är rätt magert med frågor till frågestunden, kommer ha den öppen tills jag får tillräckligt med frågor. Så kom igen!
Man kan fråga vad som helst, jag är ärlig. Har fått in 2 frågor än så länge komigenkomigenkomigen

Night

Har käkat middag och gjort en moodboard så det är ju alltid någonting, lär inte måla naglarna ikväll för dels är jag jättetrött och sen ska jag krypa ner i sängen snart och då blir det bara fult ändå.

Produktiva tjejen!

Jag har dammsugit, sprungit och duschat. Känns rätt produktivt om jag ska vara ärlig. Det som ska göras under resten av kvällen är att måla naglarna, äta middag och börja med min hamlet affisch. Affischen börjar jag med nu så hoppas jag hinner lite iallafall innan det är middag.
Megabjudarn!

Frågestund

Tänkte dra till med en frågestund igen eftersom att jag har lust att svara på frågor och få kommentarer helt enkelt hahah :)

Du får göra som du vill men aldrig förråda den som lever inpå din själ

With you beside me I no longer fear

Blogglusten kom all of a sudden!

Det är alltid lika härligt att blogga när man verkligen har lust, bara langa inlägg på inlägg. Helst inlägg som det står nått vettigt i men ibland skiter jag i det till och med. Bara langa upp en bild och en rad från en låttext jag känner igen mig i eller gillar. Me gustaaa
Har slängt upp lite tidsinställda under dagen så ni får hålla koll mina fina läsare :)
Kommentera gärna om det är något ni vill ha mer utav, eller mindre hehe
Biffen bjuder .. :p

Runrunrun

Jag skäms lite över mig själv, jag måste komma ut och springa snart.
Kanske får bli idag, det beror på när jag kommer ifrån skolan och så vidareee, men förhoppningsvis. Kommer känna mig så fräsch och duktig om jag springer, även fast det bara blir 2,5:an ( måste ju tänka på min dåliga kondis heheh.. )
Jag ska bli fett tränad till sommaren, och jag tror jag ska lägga över 300:- på en bikini. Då ska man se bra ut i den också!
Abalone CoveAbalone Cove

Tävlingsplaner - Hittills

Det har ju varit lite knepigt för min del på tävlingsfronten än så länge, hade planerat in att tävla den 14 april på Sollentuna men helt plötsligt kom ett kul snöfall så det blev till att stryka sig.
Nästa tävling som jag har planerat in är den 26:e maj på Täby Ryttarcenter i samarbete med Täby Galopps ponnyklubb, då ska jag vara funktionär (förhoppningsvis i LD:n) och sen ska jag tävla LC,LB.
Efter den tävlingen så hade jag tänkt komma ut på en LA, har inte tittat så mycket men får se om vi kommer ut innan hösten.
Jag har planerat in den 6:e juni iallafall då är det Granby Cup som jag vann förra året. Måste bland annat lämna tillbaka pokalen så kan lika gärna försöka få med mig den hem i år igen ;)
Jag hatar verkligen granbys underlag så där vill jag inte hoppa högre än LB, så blir troligtvis LC, LB där med.
I höst har jag planerat att vara med i Div 2 hoppning och sen tänker jag definitivt komma ut på en LA i höst iallafall, förhoppningsvis innan menmen man får se vad som händer.

Våra brister gör oss till människor

Haha nej imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, sov riktigt bra inatt faktiskt så skönt. Det blev ju inte sämre av att vakna upp omslingrad runt den finaste. Slänge i mig lite frukost och så blev det till att springa till Nationella - engelska skriva delen uuuh, tror dock att det gick helt okej.
Nu har jag slappat i en och en halvtimme med lunch och sol (inte så varmt tyvärr). Sitter på grafisk kommunikation som vi fick flytta fram lite tidigare, ska göra iordning min portfolio så att Hanna kan bedömma mig och sen funderar jag på att gå hem, borde stanna och göra min hamlet affisch men får se hur motiverad jag är.

Känslan förtillfället!

Sitting on the top of the world

2 maj 2012

Sov riktigt dåligt inatt, det enda positiva var sällskapet. Det var ljust, varmt och så behövde man gå på toa osv, vaknade typ 3-4 gånger under natten. Så onajs.
Detta har givit mig huvudvärk och överdriven trötthet, får hoppas att det går över snart.
Nu kollar vi på film på svenskan, "Himlen är oskyldigt blå" hänger med sådär bra tror jag hehe.
Jag och Ida har fotat massor på fotolektionen idag, vi var bland annat ute i solen så det är kul att kunna uppdatera fb sidan hahha.
Sen blir det stallet, hoppas vädret håller i sig så att man är på bra humör för det är ju alltid kul.

1 maj

Dagen förde inte med sig stallet, jag gick upp vid halv ett och tog det lugnt. Väckte Sofia vid 2 och hon fick bråttom haha, sen har jag chillat heeeela dagen lång. Precis grillat och duschat, så fräscht mmhm.
Ikväll tror jag minsann att jag ska se på Desperate, bara några få avsnitt kvar nu på sista säsongen ;/
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0