Ändrade planer och sånt kul

Ska chilla hemma ikväll, käkar middag( rester = party .. (N) ) Sen ska jag väl spela Sims 3, kanske kolla på Weeds och bara vara allmänt seg här hemma i sängen. Kanske rör mig till köket för att ta mig ett glas saft och nån chokladbit.
Party fredaaag

Kommentarer
Postat av: Isa

Hej du! Hur går det med ridningen? Är det igångsättning nu eller är har iform? Träningar tävlingar framöver? :) <3

Svar: Hallå där! Jora han går på läger nu, lite sen igångsättning så hoppas hans kropp mår bra, han har nog lite träningsvärk skulle jag tippa på. Har kollat ut en LA på Årsta Runsten den 9 september, ska bara flirta med pappa först ;) Hur är det själv? Hur mår prinsen? <3
Cecilia

2012-08-10 @ 19:05:10
URL: http://isabellellinor.blogg.se
Postat av: Isa

Låter bra!
Vi lägger för tillfället ner väldigt mycket tid på dressyren, dels för att det behövs inför dressyrstart 2/9 och för att få till den lägre formen. Sen är han inte klippt en så han blir svettig så det löddrar så fort han ser ett hinder ;) Men kanske att det blir en pay and jump pålördag, vi får se vad pappa säger ;)

Svar: åh vad härligt! ska ni försöka klippa honom eller skona honom från det? ;pHåller tummarna för att pappa tycker att det låter bra hurru! :D
Cecilia

2012-08-11 @ 22:39:22
URL: http://isabellellinor.blogg.se
Postat av: Isa

Jo det blir klippning, men då pleggar vi honom, jag får sån ångest annars ;)

Svar: hhahah jo har hört skräckhistorierna om hur han blir ;)
Cecilia

2012-08-14 @ 22:00:29
URL: http://isabellellinor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0