29 juni 2012

Idag har jag och gullegos varit tillsammans i 2 månader!
Tiden bara flyger iväg, helt galet.
Nu har jag duschat och ätit frukost med en otroligt hurtig mamma. Nu ska vi slänga grovsopor, jag ska köpa en sak i centrum och sen träffa Christoffer. Solen skiner, är på grymt humör :D

Sugar, tomorrow I´m stronger

Sitter ny duschad framför EM med mamma och pojkvän. Väntar på att installationen av The Sims 3 ska bli klar. Köpte den idag, hoppas datan pallar spelet och att det är lika kul som jag tror att det kommer bli.
Joey går med på ridlägret den här veckan, åkte upp idag men fick mer eller mindre vända. Lämnade en låda cocosbollar, snackade med Olivia, Lovisa och Emma, funderade på att städa boxen men insåg rätt snabbt att det är enklare om jag bara gör det när jag har hand om honom eller när han går på bete.

Gingers do have souls!

Ja tror inte det syns speciellt bra på bilderna i det tidigare inlägget, men jag har tonat håret mörkrött :)

25 juni 2012

Dåligt uppdatering i know, ska sammanfatta mina senaste 3 dagar.
På midsommar kvällen drog jag, Christoffer och Hjalle till Hjalles arbetspolare som hade lite chillkrök. Jag och C tog en taxi hem till honom vid typ 3, men vi somnade inte förens vid 6-7( C somnade )
Hahah så vi vaknade ganska sent på lördagen, kollade på Taken och käkade glass. Sen va jag tvungen att dra hem vid 17.15 typ, stressade galet för att hinna duscha, äta middag och packa väska, fixa hår, sminka mig och få på mig kläder. Sen sprang jag till tåget som vanligt, åkte till en fest i kyrkbyn. Blev hämtade vid typ 0.30 av min snälla pojkvän. Va helt galet trött igår när jag vaknade och ja det blev en riktigt seg dag. Vi drog hem till mig, käkade en jävla massa glass och spelade xbox, Gears of war. Kollade fotboll och sen på Flicka. Och idag har vi spelat Gears of war tills vi klarade spelet och aa.. nu väntar jag på käk och sen ska jag väl duscha kanske? och fixa naglarna!

Känner att jag bjuder galet på dom här bilderna ;)

22 juni 2012

Det är midsommar idag som sagt, sov hos mi love vi åkte till centrum en sväng och sen gick vi hem till mig. Jag käkade frukost med Sofia och sen drog vi till stallet, det va feta köer så tog nästan 1 timme till stallet! (det brukar ta 15-20min) Så vi hann inte rida men pysslade med pållarna och hade verkligen super mysigt. Sen åkte vi och handlade, Sofia drog hem jag hoppade in i duschen och pappa hämtade mamma på sjukhuset för hon ska få vara på permiss hemma några timmar :)
Sen tror jag att pappa ska skjutsa tillbaka mamma och vi ska kanske grilla och mysa hemma. Det var tänkt att vi skulle till klubben först men vi får se om det blir så eller inte, vore lite kul.
Jag känner att jag vill göra en blomsterkrans, har aldrig gjort det så känns som att det är på tiden att jag lär mig ;p

Glad midsommar!

Hoppas ni alla får en toppen fin och somrig midsommar :)

Rösta!

https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/3997/016f49a9e6cc2f2c35dbf5774329d6a52e223178/

Godmorgon!

Godmorgon kanske är att överdriva.. god förmiddag? :)
Sitter hemma och insåg precis att jag inte alls är klart som jag trodde. Ska sminka mig osv, men iallafall.
Jag hade tänkt springa ner till centrum och kolla mitt saldo/köpa hårfärg. Jag behöver ju dock Sofia till att tona, snackade med henne förut och hon kan om jag har fått pengar. Vem som helst får inte ta i mitt hår men tror att hon kan göra det bra, annars får hon spöööö ;)


Lilla sköra mamma

Min fina sköra söta rara lilla mamma skulle in på undersökning på sjukhuset för att hon mått extra risigt på sista tiden. Så får hon ju självklart läggas in.. jag som ville fira en sista högtid tillsammans alla 3. Men tydligen blir det inte så, om inget mirakel händer så att hon får åka hem snart. Imorgon fyller pappa år också så det hade ju varit kul om hon hade kunnat vara hemma, men vi får åka och äta tårta med henne på sjukhuset istället. Imorgon är planerna såhär att klockan ringer 6.10 så ska jag fixa frukost till pappa och sjunga för honom (jag tycker att det är löjligt viktigt) sen ska jag göra mig iordning och antingen baka en tårtbotten på innan tåget går vid 9.29 ( får se om jag hinner ) sen ska jag åka till Joey, sen åka hem och duscha/baka tårta. Sen är jag förhoppningsvis klar innan pappa kommer hem. Sen ska Sofia kanske komma förbi med min väska som hon lånade idag, blir mycket sen menmen hahah. Efter det ska vi äta middag, hälsa på mamma och äta tårta och sen kommer Christoffer till mig nån gång under kvällen/eftermiddagen(vet inte riktigt)
Fullspäckad dag och jag hade tänkt försöka hinna kolla mitt saldo och kanske köpa rödtoning(så att Sofia kan tona mitt hår någon dag, helst imorgon hehe)
Nej nu ska jag kolla på Flicka, äta ananas och choklad och sen sova om jag ska orka morgondagen.

18 juni 2012

jag har upptäckt min überdåliga uppdatering den senaste tiden, är för att jag spenderar tid med riktiga människor och jag tycker att det är rätt ohyfsat att blogga när man umgås. Iallafall senaste tiden har jag spenderat med mina brudar vi hade toppen mysigt! Sen har jag spenderat tid med Christoffer och min familj. Har haft en seg dag i början, jag och C hade ingen aning om vad vi skulle göra så vi gjorde ingenting hhaha. Sen skulle han iväg, jag handlade och lagade mat/bakade paj. Och nu ska jag duscha innan han kommer hem igen.
Måste åka upp till Joeygull någon dag, eller iallafall se om han är med på ridläger eller inte :)

Söndag 17 Juni 2012

Idag har jag myst galet, gick upp vid 12 och gjorde frukost. Varmchoklad och rostade mackor. Satte mig framför New Moon och bara gosade ner mig i soffan. Sen duschade jag och gjorde iordning mig och nu ska jag snart dra till Jessica för att träffa alla tjejer. Det var ett bra tag sen!

Seriöst.

Jag pallar fan inte med allt jävla gnäll om att livet suger och att allt inte är perfekt. Jag är inte perfekt okej? Men jag tänker inte ta emot skit för att jag inte gör allt som alla andra vill att jag ska göra, jag är förfan ingen jävla robot.
Jag har en egen vilja, en egen åsikt och jag gör vad jag vill.
Blev jag inte som du ville? Synd, förlåt men det var du som uppfostrade mig.
Och min attityd beror på dig, hur du better dig och vad du gnäller om KONSTANT och säger. Sällan får man höra att man gör något bra och alltid finns det nått som kan bli mycket bättre.
När ska du inse att du inte heller är perfekt?

EM

Nu blir det em-tagg som bara den hemma i soffan, äntligen har dom kört igång matchen igen!

On and on this love I feel for you goes on and on

Sitter och chillar i soffan med mor min. Känt mig rätt seg hela dagen. så blev inget stall för mig.
Tror jag ska gå ner på centrum och käka kinamat sen, min favoriiiit efter mammas wok heheh.
Sen är det match, Svergie-England nirrnirr har tro det eller ej börjar gilla fotboll. Tack vare min pojkvän är favoriterna Chelsea FC.(Han vill inte se mig om jag skulle hålla på Barcelona)

14 juni 2012

Idag har jag haft fullt upp kan man ju lugnt säga. Har hunnit vara i vallentuna 9.00, gå runt där ett tag och uträtta ärenden. Sen åkte jag och Sofia till Täby centrum och shoppade, så nu är jag pank tills jag får min lön. Sen åkte Sofia hem och jag åkte till stallet och red Joey med Elisa/Charlie. Nu kom jag hem och ska duscha, sen ska jag försöka få tag på min pojkvän.
Mina fötter blöder nästan, så mycket har jag gått/sprungit/använt dom idag.

Fellan här

Tjenare alla Ciccis fina bloggläsare. Jag kände att Cicci inte hade uppdaterat idag så jag tänkte göra det åt henne (hoppas det är okej Cicci). Hur jag vet ditt lösenord tänker jag inte heller berätta det får du tänka ut själv, hehe. Tänkte i alla fall ta och berätta för er vilken underbar filur Cecilia är och hur hon och jag känner varandra. Fast jag drar det lite snabbt då det blir vääääldigt långt annars.

Jag och Cecilia lärde känna varandra genom stallet. Vi var väl aldrig riktigt sådär jättebra vänner där men umgicks ändå med varandra och hade kul. Cecilia började rida i min ridgrupp och det var först då vi började komma varandra riktigt nära. Hon kom in som en "blixt" i mit liv skulle man kunna säga. Cicci har alltid brytt sig om att alla i hennes närhet ska må bra. Och när hon märkte att jag inte mådde bra, jag vantrivdes något otroligt i skolan och jag visste inte vad jag skulle ta mig till så kom hon räddade mig och mitt liv. Vi var inte alls särskilt nära eller något men ändå så erbjuder hon sig att jag ska börja i hennes skola och hennes klass i Täby. Jag var lite skeptisk då jag bor i Solna och det skulle bli rätt långt för mig att åka varje dag men jag gav det ändå ett försök och vips hamnade jag i världens bästa klass. Förstår ni vad den här tjejen har betytt för mig. Hon tog mig från ett helvete till ett himmelrike. Under de tre åren jag gick på byäng blev jag och Cecilia bättre och bättre vänner och jag är så otroligt tacksam över att få kalla henne min bästavän idag. Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt. Efter att vi slutade nian så har våran kontakt varit kass, vår vänskap har inte blivit lika tajt och vi har "förlorat" varandra litegrann. Men jag vet att du alltid kommer finnas långt inne i mitt hjärta och jag kommer aldrig att glömma bort dig. Precis som du alltid finns där för mig kommer jag alltid att finnas där för dig, jag hoppas att du vet det Cecilia. Du är en vän som jag ska ta vara på livet ut, jag älskar dig.

bjuder på lite bilder på mig och ciccen



till alla som undrar, vi var utklädda till fjortisar den här dagen!!!









Konsten att göra ingenting

Den konsten har jag utövat idag, har vaknat och det är det typ.
Har suttit vid datorn och ja inte gjort ett skit förutom att snacka med folk och lyssna på musik.
Snart kommer C hit och vi lär nog inte göra så mycket heller hahahah
Imorgon ska jag till tandis, och kolla på en lägenhet, kanske gå på handeledarutbildning beroende på om dom har nån plats kvar.

Student x3

Nu har mina fina studentbrudar tagit studenten alla 3, här kommer bilder!

10 juni 2012

Jag blev väckt runt 14 av Elisa som ringde och undrade vart jag var, hon ville rida men så blev det ju inte haha.
Åkte dock upp direkt till stallet och träffade henne en stund ändå, red Joey i åskväder(ja jag var livrädd, nej min häst var lugn som en filbunke) och ja myste galet.
Sen har jag ätit en pizza som gjorde att både jag och mamma mådde illa och fick ont i magen, sen har jag duschat och gjort inte ett skit mer.
SOMMARLOV BITCHES

Sommarlov!

Japp första dagen på sommarlovet, har spenderats i sängen med C. Ska snart dra till Jessica och mysa med henne :)
Hade svinkul igår, först Olivias mottagning som var jättemysig. Och sen fest på Ängsan med skolan och massa random människor, sviiinkul

Sommarkänslor ger energi

Japp, som rubriken berättar så har jag fått massa energi utav tanken att jag har sommarlov imorgon!
Så har duschat, ska snart fixa håret inför imorgon, kanske måla naglar och just nu möblerar jag om i min garderob, så att allt hänger och ligger snyggt :)

Carpati - 7 juni 2012

Idag följde jag med Jessica till stallet för att rida hennes och hennes systers häst Cati. Linda kom också upp och hjälpte och tittade sen. Fick hoppa en bana och träna lite omhoppningssvängar och jaa hoppade 1.05 vilket känns rätt bra med tanke på att det är andra gången i mitt liv jag rider häst och det var första gången jag hoppade häst. Så är galet nöjd och trött, fick arbeta som bara den!
Stukade typ högertummen dock, han hoppade av längre ifrån än jag hade tänkt och jag var verkligen inte berädd på det språnget.( är ju van vid Joeygulls små skutt heheh.. ) så jag flög fram på halsen och tog emot mig med tummen.. ingen bra idé så nu gör det ont :(

Nationaldagen

Firas i år igen med en blå/gul rosett från Granby Cup!
Ponnyn var lite trött och loj, men körde ändå och vi knep första platsen med hjälp utav snäva svängar. Tur att han kan böja sig som en banan.
Nu är jag helt slut men ska sammanfatta kort.
Granbys ridbana har ett rätt tungt underlag och speciellt när det har regnat så jag ville inte hoppa 80-90 som tänkt utan bytte till 70-80. I 70 klassen gick det toppen men han va lite loj, men det var den ritten som vi vann med. I 80 så petade han 5:an och då menar jag verkligen petade, nuddade typ lite och bommen föll men jag är riktigt nöjd ändå.
Sen gjorde vi iordning hästarna när vi kom hem, sen åkte jag, pappa och Elisa och käkade donken och sen tillbaka upp till stallet för att verkligen rengöra allt. Jag smorde alla mina lädersaker som finns i stallet hahah, och gjorde rent rycktlådor, skåpet.. rubbet.
Sen körde vi hurry scurry på lektionen och jag är tydligen en riktigt talang när det kommer till att rida baklänges! Slalom och trav och grejer ;)
Nu är jag helt slut, ska ta en dusch sen kommer Christoffer hit och myser lite. Toppen dag!
Foto: Jessica Palm

Tagga Granby Cup 2012!

Nu kööör viiii

Jag vill färga håret såhär..

Munsboro Joey - My shelter

Världens underbaraste, den individ jag nästan har starkast relation med. Han känner mig utan och innan och vet varje vink och signal, läte jag ger. Han vet när jag är ledsen och när jag är glad, han vet när jag är bekymrad och han är min bästa vän. Sen att han är en ponny det spelar verkligen ingen roll alls. Kärlek som kärlek, närhet som närhet och trygghet i all dess ära. Trygghet skulle man kunna säga symboliserar våran relation. Jag litar mer på den här hästen en vad jag gör på mina egna syskon, det låter hemskt men förstår ni då hur mycket jag litar på detta djur?
Värmen som sprider sig i min kropp vid tanken, åsynen eller ljudet av denna individ är helt otrolig, det är obeskriviligt och ändå försöker jag beskriva.
Det finns ingen jag kan tacka mer i hela världen gällande min utveckling inom både ridningen och gällande min utveckling som människa än Munsboro Joey.
Så mycket vi har upplevt tillsammans, så många fina minnen som kommer leva med mig för evigt.

People help the people

Idag ska jag plocka fram lite grejer inför Granby och sen ska jag ta och duscha. Imorgon blir det full rulle kan man ju lätt säga!
Först ska jag på 1 studentmottagning i täby och sen en mottagning i täby kyrkby/vallentuna. En timme emellan dessa och efter dem ska jag dra till stallet och göra iordning Joey inför Granby för jag vill att han ska sova inne inför tävlingen.
Nu ska jag börja så att jag kan dö sen, måste nämligen leta fram någonting att ha på mig imorgon på mottagningarna också!

Måndag sista veckan

Sitter och väntar på att få titta och rösta på musikvideorna, sen ska vi käka och lämna in böcker. Sen funderar jag på att gå hem för vi ska bara fika på engelskan, beror på om mi love har dragit eller inte. Känner mig kall och otaggad på livet/ jag ville stanna kvar i sängen imorse

Km i hoppning 2012

Jaa vad ska man säga, en bergochdalbanedag!
Vinst i första klassen ( LD heheh.. ) och sen ramlade Sara F av och fick sin armbåge ur led tror jag :/ usch hemskt, hoppas hon mår bra! Men med tanke på det så fördröjdes allt.
Jag vet inte vad felet är på mig men om jag hoppat 1 klass och ridit bra då slappnar jag av i andra klassen för " det gick ju bra i förra " så idiotiskt tänkt. Och om det går dåligt i första klassen så blir jag svintaggad och rider bra i andra oftast.
I LC:n gick allt skit bra tills sista omhoppningshindret då jag fortastte hålla i tygeln och svänga istället för att parera upp på yttersidan. Så det blev en smitning av hindret men inte Joeys fel, han är så fin och lyssnade ju bara på vad jag bad honom.
Underbara ponny, en helt okej dag är lite besviken över mig själv menmeeen får ta igen det på Granby på onsdag ;)

Love the changing of plans

Slaggade hos Christoffer inatt, sitter och väntar på att pappa ska hämta mig här nu så att vi kan dra till Arninge och kolla på bikini och handla :)
Trots regnet är jag på bra humör!
Funderar på att köpa en chokladkaka och smälta och doppa frukt heheheheh

1 juni 2012

Idag har det ju varit regn.. regn .. och mera regn. Så tråkigt, och det har varit en riktigt dålig dag för min del.
Försov mig,hade problem att svälja piller imorse, X har varit sur/dryg, spillde mat på mig själv, spillde vatten över lunchbordet/en kompis dator. Fick gå hem i regn, jag frös. Städade, för jag frös för mycket för att åka till stallet. Sen ville jag köpa en bikini men ingen kunde följa med som smakråd så fick skita i det. Sen är jag lite sugen på att träffa C men han mår lite dålgit så aa..
Inte min dag idag.
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0