11/9 2013

11 september.. mycket känslor idag.
Jag är rätt glad dock, ska till stallet lite senare och rida lektion i mina nya Mountain Horse ridbyxor. Hoppas att vi ska hoppa men är VÄLDIGT tveksam till det då dom gjorde det förra gången när jag var sjuk, och så är det hoppträning för Haking på fredag. Men man kan ju alltid drömma, skulle va kul att pröva Ulrikas hoppsadel i action.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tova ♥

Just nu pågår en tävling på min blogg där man kan vinna en snygg Schockemöhlejacka med ett värde av hela 1199:-. Perfekt nu när det går mot kallare tider, om du inte vill ha den själv så kan du ju alltid ge bort den till en vän. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna detta är att följa några få steg, det tar inte mer än några sekunder. Här hittar du tävlingen: http://tovaeivinson.se/2013/september/vinn-en-jacka-fran-schockemohle.html#comment

Kram! (Förlåt om du inte vill ha sådana här kommentarer)

2013-09-19 @ 19:22:03
URL: http://www.tovaeivinson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej jag heter Cecilia Nordh-Lindsjö och det är ju såklart jag som driver bloggen. Jag skriver om helt sjukt onödiga saker, som oftast handlar om min fodervärdsponny Munsboro Joey,vänner,tävlingar och skola :)
RSS 2.0